• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas godišnjica, sutra rođendan, a za poklon - novi ugovor?

Autor mondo.ba

Lacio želi da se osigura na duže staze

 Lacio Simone Inzagi novi ugovor Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Rosi

Simone Inzagi, sadašnji komandant Lacija, ugovorom je za tim sa Olimpika vezan do ljeta 2021. godine, međutim rukovodstvo "nebeskoplavih" na čelu sa Klaudijom Lotitom želi da "odbije sve bočne udare" drugih interesanata (a ima ih!) za njegove usluge!

Možda će vas zanimati

Kako javlja Radio Sei, "alfa i omega" Lacija je zakazao sastanak sa Inzagijem, kako bi se pregovaralo o produžetku ugovora, koji bi na snazi, prema navodima ovog medija, bio do kraja juna 2025. godine!

Prema novom ugovoru, Simone Inzagi bi kao trener Lacija primao tri miliona evra, što je ogroman pomak u odnosu na dosadašnja dva uz bonuse.

Simone Inzagi, koji će sutra ugasiti 44 svjećice na rođendanskoj torti, danas obilježava jedan drugi jubilej – četiri godine otkako je postao trener sadašnjeg kluba. Na prvih sedam utakmica od dolaska obavljao je ulogu vršioca dužnosti, a zatim u julu 2016. godine zaslužio stalni posao.

Simone Inzagi je tokom igračke karijere za Lacio nastupao pet i po godina, od ljeta 1999. do zime 2005. godine.

Od dana dolaska u Lacio pa do danas, ekipu je predvodio na 191 utakmici, te upisao 106 pobjeda, 33 remija i 52 poraza, a osvojio je tri trofeja – jedan u Kupu (2019.) i dva u Superkupu Italije (2017. i 2019. godine).

Pod njegovom komandom Lacio je izrastao u ozbiljnog kandidata za svrgavanje Juventusa sa trona, a kakve partije "nebeskoplavi" pružaju pod njegovim vođstvom, dovoljno govori podatak da je ova generacija fudbalera Lacija uspjela da, početkom godine, sruši klupski rekord po broju ostvarenih pobjeda (devet), koji je ostvarila šampionska generacija kluba iz sezone 1998-99, za koju je, između ostalog, nastupao srpski dvojac Siniša Mihajlović – Dejan Stanković.

Inače, Inzagi je od prvog dana trenerske karijere u Laciju, radeći prvo u omladinskoj školi, koju je napustio 2016. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC