• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić krivi sebe: ''Dao sam gol i zaustavio fudbal''

Autor mondo.rs

Zvezdin vezista bio strelac u poslednjem meču koji je odigran pre pauze.

 FK-Crvena-zvezda-Mirko-Ivanic-zaustavio-fudbal-gol-prekid-prvenstva Izvor: MN PRESS

Bio je sjajan u dresu Vojvodine, fudbalsko ime je gradio dobrim igrama u BATE Borisovu, ali u Zvezdi nije lako. Mučio se a formom, tražena mu je pozicija i teško se uklapao u sistem.

Vladan Milojević ga je držao na levom krilu, Dejan Stanković mu češće daje priliku u veznom redu, ali ni kod jednog trenera nije dobio puno poverenje. Sada je Ivanića iz tima istisnuo mladi Veljko Nikolić.

Možda će vas zanimati

O tome kako provodi dane u karantinu, kako izgledaju treninzi i šta su šale kojima mogu da se olakšaju dani u karantinu, Mirko Ivanić je govorio za klupski sajt.


''Generalno, svi su dovoljno upućeni u rad u našem klubu. Mi smo redovno na vezi, počev od igrača, stručnog štaba do uprave. Imamo naš program po kom treniramo svakog dana u kućnim uslovima. Naravno, to ne može da se poredi sa treninzima koje smo radili svi zajedno na terenu, ali u ovom trenutku, po mom mišljenju, svima je najmanje do fudbala. Molimo se svi da bude što manje žrtava i da se ova situacija što pre završi na najbolji mogući način. Trenutno ima mnogo važnijih stvari od fudbala, a to su životi svih nas'', počeo je Ivanić.

Zvezdin vezista je otkrio i kako provodi slobodno vreme, kao i da je zabava lek za dosadu.

''Mislim da svako može da „trenira“ kod kuće, naročito ako se napravi dovoljno dobar, a zanimljiv fizički rad u skladu sa mogućnostima. Posavetovao bih ljude da, pre svega, ostanu mirni, da ne paniče, moraju da shvate ovu situaciju, u kojoj smo se svi mi našli, na jedan zdrav, ozbiljan način. Razum mora doći do izražaja kako bi svi izašli jači iz ovog. Treba se, naravno, posvetiti sebi i svojoj porodici kada već to ovi uslovi dopuštaju. Treba raditi svemu onom za šta nemamo vremena zbog svakodnevnih radnih obaveza kao što su čitanje, učenje, gledanju serija i filmova. Kakav god hobi imali treba iskoristiti ovo vreme i pre svega uživati.''

Takođe, Ivanić napominje da moramo ostati pozitivni kako bi se sve vrlo brzo vratilo u normalu.

''Možemo dosta toga dobrog izvući iz cele ove teške situacije. Možemo da je preusmerimo na neke druge, korisnije stvari, a ne da kukamo i da čekamo kada ćemo se vratiti svojim obavezama. Naravno da će sve ovo promeniti dosta toga. Jedino što mi možemo da uradimo jeste da budemo odgovorni i da slušamo pametnije od nas. Kako bi se situacija što pre smirila moramo slušati savete lekara. Posle priprema smo uhvatili dobar ritam, odigrali smo utakmice i podizali formu. Moramo ostati pozitivni, raditi korisne i zabavne stvari, a vreujem da će se sve ubrzo vratiti u normalu.''

Zvezdina "osmica" je optimista i veruje da će se uskoro vratiti na teren, a kao strelac poslednjeg gola protiv Napretka pred prekid prvenstva šali se na svoj račun.

''Kažem sebi, kako sam dao gol - fudbala nema. Sve je lakše kada se malo našalimo i zabavimo. Svakako, jedva čekam da se vratim treninzima i utakmcama. Mislim da ćemo posle ovoga imati još veću želju i motivaciju da budemo još jači i bolje kada se sve ovo završi. Moramo biti spremni iako je najveća odgovornost na savezima što se tiče termina i ostalog. Kako nama, tako i svima, nismo jedini u ovakvoj situaciji, krećemo od nule, nema izgovora. Ovo je nova situacija za sve nas, ali ja sam optimista i mislim da ćemo se vrlo brzo vratiti u formu'', završio je Mirko Ivanić.

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore je u karijeri nastupao za Vojvodinu, novosadski Proleter, BATE Borisov i Crvenu zvezdu. U dresu srpskog šampiona je odigrao 44 meča, uz četiri postignuta gola i tri asistencije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC