• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se ''oslobodila'' Van la Pare i Žandera!

Autori mondo.rs Autori Jovan Terzić

Crveno-beli postignli dogovor po kom će dvojica igrača biti isplaćeni u ratama.

 FK-Crvena-zvezda-smanjenje-troskova-plate-Van-la-Para-Zander-raskid-ugovora Izvor: MN PRESS

Dvojica igrača koja su prethodnog leta došli u Crvenu zvezdu, kako bi pojačali konkurenciju i doneli velike rezultate na međunarodnoj sceni, napustiće klub!

To je epilog dogovora koji je klub postigao sa Radživom van la Parom i Žanderom, učesnicima u Ligi šampiona prethodne sezone i igračima koji su ostavili veoma bled utisak.

Možda će vas zanimati

Dvojica fudbalera su postigli dogovor sa klubom po kom će im biti isplaćene zarade do aprila ove godine, a oni će postati slobodni igrači. Ova finansijska transakcija će se odvijati u ratama, a prvi deo je već na računima dvojice epizodista u ovoj Zvezdinoj sezoni.


Radživ van la Para je stigao iz Hadersfilda, člana Čempionšipa, sa kojim je prethodne sezone igrao u Premijer ligi. Za njega je plaćeno milionsko obeštećenje, a u Beogradu je imao 600 hiljada evra po sezoni.

Žanderova karijera je ''tanja'', pošto je Brazilac stigao sa Kipra, iz ekipe Pafosa. Njegova primanja u Crvenoj zvezdi su bila 240 hiljada po sezoni, što je takođe velika cifra za srpskog šampiona. Poređenja radi, takva plata je četiri puta veća od Gavrićeve ili Nikolićeve.

Nekadašnji mladi reprezentativac Holandije je u Zvezdi odigrao 11 mečeva, od čega čak pet u grupnoj fazi Lige šampiona. Ostavio je slab utisak, sa samo jednim golom i dve asistencije. Gol i asistenciju je upisao u prvoj rundi kupa, protiv ekipe Trepče, u ubedljivoj pobedi.

Brazilski fudbaler koji je za sebe tvrdio da je krilo, a ne klasičan bek, koštao je Zvezdu evropskog proleća. Njegov penal u Pireju, kada je rukom zaustavio loptu u kaznenom prostoru, koštao je izabranike Vladana Milojevića prolaska u nokaut fazu Lige Evrope.

Time je poništio neke svoje dobre nastupe, poput onog u Kopenhagenu, kada je bio vaan deo Zvezdine odbrane od Danaca. Ukupno je odigrao 15 mečeva, upisavši jedan pogodak i četiri asistencije u crveno-belom dresu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC