• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković: Borac će ostati bez više od 40 odsto planiranog novca!

Autor mondo.ba

Predsjednika Borca Vicu Zeljkovića najviše brine neizvjesnost koliko će kompletna situacija oko pandemije koronavirusa trajati, ali je i najavio kresanje troškova u banjalučkom klubu.

 Vico Zeljković: FK Borac će ostati bez više od 40 odsto novca! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"U ovom trenutku je najvažnije da pandemija prođe, pa ćemo ona vidjeti šta i kako dalje, ali je sigurno da će biti velikih rezova. Svima je već jasno da će poslije zdravstvene nastupiti i ekonomska kriza iz koje zajedničkim snagama moramo naći izlaz", izjavio je Zeljković za "Glas Srpske".

Već sada je jasno da planirani budžet za 2020. godinu neće moći biti ostvaren.

Možda će vas zanimati

"Prethodnu godinu smo na finansijskom planu završili sa pozitivnom nulom. Međutim, sigurno je da to neće biti slučaj sa tekućom godinom. Zato moramo vidjeti na koji način da skrešemo troškove, jer je jasno da nećemo popuniti budžet. Ne mogu tačno da kažem, ali mislim da ćemo ostati uskraćeni za više od 40 odsto planiranog novca".

Jasno je da će ova situacija najviše problema izazvati na relacijama uprava - igrači, jer će od njih biti sigurno traženo da im se smanje ugovori, ali i visina primanja.

"Očekujem da bude razumijevanja, ali se nadam da ćemo naći način da zajedno prevaziđemo situaciju za koju ni oni ni mi nismo krivi. Ukoliko ovo dugo potraje, moraćemo da razmišljamo i o tome da raskinemo ugovore sa dva ili tri igrača. Međutim, o tome je još rano pričati", rekao je Zeljković i dodao da je sva papirologija za dobijanje licence spremna i da će je Borac poslije dugog niza godina dobiti licencu u prvostepenom postupku.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Šteta

Ove godine najvažnije je izboriti Evropu pa kako tako, upravo zbog finansija, da se što bezbolnije prođe ovaj period, pa da se probamo vratiti na kolosjek stabilizacije, i kroz 1-2 godine, boriti za trofeje.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC