• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Modriću godine nisu teret, bez problema će i sa 36 igrati na EP"

Autor mondo.ba

Nekadašnji saigrač Luke Modrića u reprezentaciji Hrvatske Ivica Olić uvjeren da će fudbaler Real Madrida briljirati na narednom prvenstvu Starog kontinenta.

 Ivica Olić o Luki Modriću godine nisu teret, bez problema će i sa 36 igrati na Evropskom prvenstvu Izvor: Guliver/Getty Images/Srđan Stevanović

Odgađanje Evropskog prvenstva za 2021. godinu neće biti problem za Luku Modrića, smatra njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Hrvatske Ivica Olić.

Olić (40), sada trener i asistent selektoru Zlatku Daliću u stručnom štabu hrvatske selekcije, uvjeren je da će fudbaler Real Madrida sa kapitenskom trakom predvoditi saigrače na narednom prvenstvu Starog kontinenta.

Možda će vas zanimati

I ne samo to...

"Znajući Luku, njegov mentalni sklop i način rada, odgađanje neće uticati na njega. Siguran sam da će biti još i bolji sljedeće godine. On je jednostavno takav", rekao je Olić.

Iako će Modrić narednog ljeta imati skoro 36 godina (rođen u septembru 1985.), Olić naglašava da godine njegovom mlađem kolegi ne predstavljaju teret.

"Kada igra za Hrvatsku, nevjerovatno je motivisan, te pripremljen 300 odsto. Zbog načina na koji brine o svom tijelu i zdravlju, godine neće biti nikakav problem za njega", zaključio je nekadašnji golgeter koji je 2017. godine okončao igračku karijeru i okrenuo se trenerskom poslu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC