• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su izgledale žurke kod Ronalda: "Dolazili su autobusi žena..."

Autor Milutin Vujičić

Brazilci u Real Madridu su bili drugačiji od ostatka ekipe.

 Ivan Elgera - Žurke kod Ronalda autobusi žena Izvor: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

Brazilski fudbaler Ronaldo Luis Nazario de Lima bez ikakve dileme jedan je od najboljih napadača svih vremena, a nije tajna da je pored fudbala volio i da uživa u životu...

Njegov nekadašnji saigrač iz Real Madrida, nekada sjajni štoper Ivan Elgera, kazao je da se ta strana Ronaldove ličnosti najbolje mogla vidjeti na žurkama - posebno one koje su za povod imale njegov rođendan.

Možda će vas zanimati

 Elgera je na Instagramu u "lajv uključenju" ispričao neke od anegdota iz Real Madrida, a jedna se odnosila baš na rođendaksu zabavu kod Ronalda.

"Na jednu od rođendanskh proslava kod njega došao sam sa svojom suprugom. A onda su počeli da dolaze autobusi žena, tada sam odlučio da odem kući. Tako je isto uradio i Figo. Ta žurka je bila u Ronaldovoj kući koju je poslije prodao Serhiju Ramosu", ispričao je Ivan Elgera.

Očigledno je da Španac nije bio toliko lud za provodom kao Brazilci u Real Madridu, a možda je previše ega na jednom mjestu uticalo i da ne ostvare uspjehe kakve su mnogi očekivali.

"Bekam, Zidan i Figo su bili veliki profesionalci. Roberto Karlos i Ronaldo su više izlazili, ali ne svaki dan. Ako pobijedimo u subotu, odemo na večeru i poslije toga u izlazak", kazao je Elgera.

"Ipak, većina igrača je u miru odlazila svojim kućama".

Izvor: Guliver, Getty Images/Getty Images Europe

Ivan Elgera je gotovo otkrio "između redova" da su se Brazilci, nezadovoljni treninzima, gotovo urotili protiv Visentea del Boskea.

"Nešto se dogodilo u klubu 2003. godine nakon kiksa u Ligi šampiona. Hteli su da oteraju Del Boskea, a mi smo hteli da ostane. Nije nam se sviđao način na koji se i Florentino Perez ponašao. On s nama nije proslavio osvajanje titule... Zbog toga je bilo teško da uživamo u večeri. Na kraju te sezone je ipak Visente del Boske i otišao", ispričao je Španac.

Elgera je nače u Real Madridu igrao od 1999. do 2007. godine, učestvovao je u osvajanju tri titule u Španiji i dve Lige šampiona, ali mnogi smatraju da su "galaktikosi" mogli i više.

Možda je trebalo da organizuju manje žurki? Ili više...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC