• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav otac takav sin! Da li bi Totijev sin išao u Lacio?

Autor mondo.ba

Legenda Rome Frančesko Toti izjavio da bi možda i razmislio o tome da njegov sin potpiše za Lacio, ali da ne vjeruje da bi se to ikada dogodilo.

 Frančesko Toti - Roma - Sin kristijan ponuda Lacio Izvor: Julian Finney/Getty Images Europe

Ikona navijača Rome završio je karijeru nakon 30 godina provedenih u jednom jedinom klubu, Romi.

Frančesko Toti pričao je u Instagram lajvu o odnosu sa upravom Rome koja ga je „pogurala“ u penziju, a dotakao se i svog sina Kristijana, člana omladinske škole Rome.

Možda će vas zanimati

 Na pitanje šta bi uradio da njegov sin dobije ponudu najvećeg rivala, Lacija, Toti je odgovorio:

"Da se mene pita, ja bih razmislio o tome. Međutim, poznavajući Kristijana, on ne bi ni sjeo za stol da sasluša ponudu. To vam je kao kad smo moja majka i ja dobili ponudu Rome i Lacija dok sam bio u Lodiđaniju", rekao je Toti.

Tokom karijere imao je nekoliko prilika da napusti Rim, ali je ostao do kraja vjeran „vučici“.

"Milan me želio prije mog debija za Romu. Arijedo Braida je došao u moju kući po svaku cijenu je htio da pređem u Milan. Ali, najbliži odlasku sam bio u Real Madrid u sezoni 2004-05, praktično je sve bilo već dogovoreno. Želio sam da pobjeđujemo. Osvojili smo jedan skudeto i poslije izgubili dva. Krenuli smo da padamo, a ja sam htio da klub dovede igrače i trenera i da osvajamo trofeje. Tada sam uočio mnoge probleme. Ali Franko Sensi mi je bio kao otac i dao sam mu sve što mogu", rekao je Toti.

Za razliku od Sensija, sa sadašnjim predsjednikom kluba, Džejmsom Palotom je bila druga priča, a uprkos činjenici da je Toti nakon završetka karijere do prošlog ljeta obavljao funkciju direktora, ima vrlo loš odnos sa američkim milijarderom. Za njega kaže da nema poštovanja za sve što je uradio za Romu.

"Palota mi nikada nije rekao da mi neće produžiti ugovor, ali se pobrinuo da dobijem takvu poruku. Bio sam razočaran, jer samo toliko uradio za Romu i očekivao sam malo više poštovanja. Dve utakmice prije kraja dobio sam poziv i svijet oko mene se srušio. Znao sam ja da je kraj moje karijere blizu, osjećao sam to, ali ipak sam zaslužio više poštovanja", zaključio je Toti.

Legenda Rome prošlog ljeta definitivno je napustio klub poslije 30 godina podnijevši ostavku. Toti je odlučio da se povuče jer nije dovoljno učestvovao u donošenju odluka, te istakao da u klub može da se vrati tek kada se promijene vlasnici i uprava.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC