• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Boke Juniors dvije godine zlostavljao djevojku?

Autor mondo.ba

Kolumbijskog fudbalera Sebastijana Vilju iz Boke Juniors optužila je djevojka da je godinama psihički i fizički zlostavljao.

 Sebastijan Vilja, Boka Juniors optužen za zlostavljanje žene Izvor: Rodrigo Valle/Getty Images South America

Danijela Kortes, djevojka fudbalera Boke Juniors, optužila je Vilju i za prijetnje smrću, koje je objavila na svom "Instagram" profilu uz video snimke i fotografije sa okrvavljenim i natečenim usnama.

Rekla je da je 23-godišnji Kolumbijac, koji ima važeći ugovor sa klubom iz Buenos Ajresa na još dvije sezone, stalno verbalno i fizički zlostavljao tokom dvije godine zajedničog života.

Možda će vas zanimati

"Na žalost, moram to danas uraditi, jer više ne mogu da izdržim. Dvije godine smo živjeli zajedno, doživjela sam mnogo patnje koje sam opraštala, kao i udarce, s nadom da će se promijeniti. To se nikad nije dogodilo", napisala je Danijela, inače majka šestogodišnje djevojčice.

Prema njenim riječima, Vilja je izuzetno oprezan i mudar čovjek, koji se u javnosti drugačije predstavlja.

"Ovo sad radim iz straha jer je u pitanju osoba koja u štampi i na društvenim mrežama izgleda kao zreo čovjek, ali stvarnost je potpuno drugačija. On je fizički i psihički zlostavljač, što mogu da potvrde i brojni svjedoci", napisala je ona.

U "Instagram" postu je naglasila da ne razumije "profesionalca" koji je kao čovjek sposoban da učini toliko štete i da s obzirom da ima dosta loših prijateljstava, posveti život jedino prijetnjama i ponižavanju drugih.

"Osjećam bol i plašim se jer se nalazim u zemlji sama bez porodice, a ne mogu da otputujem i pobjegnem iz straha da će se nešto desiti meni ili nekom mom", dodala je Danijela, koja se zbog pandemije korona virusa ne može vratiti iz Argentine u Kolumbiju.

"Pravi Sebastian Vilja je zlostavljač žena. Nisam bila jedina. Tražim samo da odem kući i budem sa svojom ćerkom i ostatkom porodice, to je jedino što želim. Ne mogu više da podnesem, osjećam se frustrirano. Nemam drugu mogućnost da pomognem porodici jer je on sposoban da učini svašta. Mnogi ne znaju kakav je čovjek", dodala je Danijela naglasivši takođe da i njena porodica u Kolumbiji doživljava prijetnje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Lamentablemente me toca hacer esto hoy,porque ya no aguanto más!! Fueron 2 años viviendo juntos de muchos sufrimientos en los cuales perdone y perdone golpes esperando un cambio de parte de él y nunca pasó! Hay amenazas y todo diciendo que me va a dañar la vida y la de mi familia llamando a personas malas que trabajan en mi Cuidad haciendo que sólo entre en desesperación al ver a mi familia en peligro,hago esto por miedo porque este hombre quien lo ve en redes o prensa como si fuera un hombre sabio y habla con madurez pero la realidad es otra.Un maltratador tanto físico como sicólogico , y mucha gente está de testigo! No entiendo una persona “profesional” como es capaz de hacer tanto daño y que porque tiene malas amistades solo se dedica amenazar y humillar,siento un dolor muy grande tener que estar en un país que no conozco y donde estoy sola sin Mi familia y no poder viajar y salir corriendo con miedo que pase algo con mi vida y la de mi familia. Este es el verdadero Sebastian villa ,el que maltrata mujeres,porque no he sido la única. Yo solo le pedí a él y a sus empresarios ayuda para poder viajar a mi país y estar con mi familia y mi hija es lo único que necesito en estos momentos,ya no aguanto más me siento frustrada ante esta situación. No tengo otra opción por el bienestar de toda mi familia por que el es capaz de hacer cualquier cosa no saben la clase de hombre que es...

Objavu dijeliDaniela Cortes M(@danicortesms)

Vilja je ubrzo na društvenim mrežama demantovao da je zlostavljač.

"Hoću da kažem da imam majku, sestre, malu nećakinju, rođake i druge žene u svojoj porodici. Ne znam s kakvim namjerama je objavila ove tvrdnje, razjasnićemo sve kad se vratim kući. Laku noć želim svima", napisao je igrač Boke.

S obzirom da su ove ozbiljne optužbe, kao i sav "prljavi veš" postali viralni, brzo se oglasio se i argentinski klub sa "Bombonjere".

"Boka Juniors obavještava da smo, s obzirom na činjenice koje se tiču igrača našeg tima, stupili u kontakt s advokatima i preduzmu odgovarajuće mjere. Klub se stavlja na raspolaganje pravnom sistemu u svemu što može da doprinese ​​rasvjetljavanju događaja, a u skladu s opredjeljenjem u pogledu ljudskih i rodnih prava. Boka još jednom potvrđuje predanost vrijednostima jednakosti i poštovanja i želimo da imamo društvo bez polnog nasilja", navedeno je u saopštenju Boke Juniors.

Vilja je prema pisanju argentinskih medija jedan od najvažnijih igrača u ekipi trenera Mihela Anhela Rusa i jedan od najcjenjenijih na fudbalskom tržištu Južne Amerike.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC