• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada je Nemanja Milić glavni: BATE preuzeo lidersku poziciju

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji napadač Zvezde ''načeo'' goste u derbiju.

 Sada je Nemanja Milić glavni: BATE preuzeo lidersku poziciju u Bjelorusiji Izvor: MN PRESS

Nastavljeno je prvenstvo u Belorusiji, danas su na programu bile tri utakmice 9. kola, a Srbi su ostavili sjajan utisak u derbiju dosadašnjeg dela prvenstva. Tim iz Borisova je pobedio Slutsk 3:0.

BATE Borisov, dugogodišnji šampion Belorusije, popeo se na prvo mesto tabele nakon ove runde, tamo gde je uglavnom i bio tokom prethodnih 15 godina!

Možda će vas zanimati

Momci u žutim dresovima su do ovog dostignuća ponovo stigli na krilima srpskih fudbalera. Nemanja Milić, momak kog navijači Crvene zvezde pamte po sjajnom dvomeču protiv Krasnodara, ponovo je bio strelac za svoj tim. Nakon što je pre samo nekoliko dana doneo tri važna boda, sada je ''otvorio'' protivnika.

On je iskoristio asistenciju nekadašnjeg fudbalera Vojvodine Bojana Nastića i loptu sa ''druge stative'' sproveo u praznu mrežu. Na ovom susretu je nastupio i drugi srpski napadač, Bojan Dubajić, a značajnu rolu je imao i defanzivac Aleksandar Filipović, strelac trećeg gola na meču.

Nakon nešto lošijeg početka prvenstva, dugogodišnji šampion kome je u prethodnom prvenstvu izmaklo to priznanje se vratio u formu. Sada su ponovo glavni kandidat za osvajanje titule, posebno zato što nijedan od najvećih konkurenata nije uspeo da stekne prednost.

Iako se korona virus pojavio i u Belorusiji, još uvek nema naznaka da će prvenstvo prekinuti. Sezona se nastavlja sutra, preostalim mečevima devetog kola, a Višaja liga se igra sa 16 učesnika, u dvokružnom sistemu.

TABELA: BATE 19, Žodino 18, Energetik 18, Slutsk 16, Šahtjor 15, Isloč (-1) 15, Dinamo Brest 13, Ruk Brest (-1) 12, Slavija Mozir 11, Vitebsk (-1) 11, Gorodeja 11, Minsk (-1) 10, Dinamo Minsk (-1) 9, Neman (-1) 8, Smoleviči (-1) 3, Belšina (-1) 2.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC