• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda slavi titulu pred navijačima? Borjan se nada!

Autori Milutin Vujičić Autori Sportski žurnal

Kapiten crveno-bijelih hoće titulu već protiv Rada.

 Zvezda slavi titulu pred navijačima? Borjan se nada! Izvor: MN PRESS

Crvenoj zvezdi potrebna su još dva boda kako bi 31. put osvojila šampionsku titulu.

Priliku da postanu novi-stari šampioni treneri Dejana Stankovića imaće već narednog petka protiv Rada (29. maj), a kapiten Milan Borjan je već najavio da bi volio da u ovoj sezoni Zvezda, prvi put od 2007. godine, osvoji i "duplu krunu".

Možda će vas zanimati

S obzirom na to da se fudbal u Srbiji vratio pod posebnim mjerama, i bez publike, ako Crvena zvezda trijumfuje u oba takmičenja - moraće da se raduje bez publike.

Ipak, Milan Borjan se nada da će se situacija popraviti u narednih mjesec dana...

"Neću imati emocije prema 'građevinarima', iako sam među njima, kao i u Radničkom, proveo lijepe trenutke. Zvezdu volim od malih nogu. Šteta što neće biti navijača, nadam se da će se steći uslovi da u posljednjem kolu 20. juna protiv Proletera pred vjernim simpatizerima proslavimo titulu", poručio je golman Zvezde za "Sportski žurnal".

Koliko je to realno u ovom trenutku? Epidemilog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Predrag Kon govorio je o ovoj temi krajem aprila.

"Što se tiče sporta - neophodno je postupno vraćati sportiste u trening i postupno razmišljati o publici, jer moramo da imamo situaciju kada je virus do te mjere spušten ili praktično nezabilježen.To se može očekivati tek preko ljeta. Prije toga je malo vjerovatno da će se to dogoditi", kazao je Kon.

Milan Borjan ističe da mu nije bilo lako protiv omladinaca, iako nije imao mnogo posla, hvali golmane Katića i Gutešu, dok na pitanje da li može da postane Zvezdin Bufon poručuje...

"Od zdravlja zavisi koliko ću dugo braniti. Klub odlučuje da li će da me zadrži, proda ili odstrani iz tima. Vojnik sam Zvezde i uvijek ću da pružim maksimum".

"Napravili smo već mnogo uspjeha, ali još sam gladan", poručio je Borjan.

Kapiten ističe i da mu se dopada ideja o 20 klubova u Superligi, a dodao je i da bi volio da se internacionalci vrate u Crvenu zvezdu, kao što je to bilo 2017. godine, a slično bi volio da bude i u ostalim klubovima kako bi liga bila kompetetivnija i da se ne bi gledao samo "vječiti" derbi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC