• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda 13 godina čeka na duplu krunu, da li je ovo ta sezona?

Autor Milutin Vujičić

Slika kojoj se i Milan Borjan nada na kraju sezone poslednji put viđena je 2007. godine kada je Crvena zvezda u finalu Kupa Srbije pobedila Vojvodinu, dok je u domaćem šampionatu bila ubedljivo ispred Partizana.

 Crvena zvezda 13 godina čeka na duplu krunu, da li je ovo ta sezona? Izvor: MN PRESS

Milan Borjan je do sada sa Crvenom zvezdom osvojio dve šampionske titule, ali sanja da će na kraju takmičarske sezone 2019/20 prvi put moći da kaže da je osvojio i "duplu krunu".

Crvena zvezda je poslednji put objedinila dva najveća trofeja na domaćoj sceni još u sezoni 2006/07, dakle pre punih 13 godina, a posle toga osvajala je još dva Kupa Srbije i četiri puta nacionalni šampionat, međutim ni jednom u istoj sezoni.

Možda će vas zanimati

Novi pehar prvaka države je blizu, Crvenoj zvezdi nedostaju još samo dva boda u preostala četiri kola, dok im tri pobede fale do osvajanja Kupa Srbije.

Igrači su od ponedeljka "u pogonu" i imaju veliku želju da ovo bude TA sezona.

"Dugo se čeka ta dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, ćemo dati sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone", kazao je kapiten kluba Milan Borjan u razgovoru za zvanični sajt.

Ističe da mu je prelepo što se vratio na teren, golmani rade odvojeno od ekipe, a ističe i da je velika perspektiva kluba i mladi čuvar mreže Katić.

Prva utakmica Zvezdu očekuje već 30. maja...

Izvor: Srdjan Stevanovic/Getty Images Europe, Getty Images/Srdjan Stevanovic

"Iskreno jedva čekamo da krenu utakmice. To nas sve ispunjava, kako igrače tako i navijače. Jedva čekamo da sve krene. Jedina loša vest za nas je ta da ćemo igrati bez prisustva naših vernih navijača koji neće moći da budu na tribinama. Biće teško, naročito što smo navikli na njih, uvek su tu za nas, prosto dišemo zajedno, ali šta je tu je. Potrudićemo se da ih obradujemo iako nisu tu, a verujem da će biti i te kako srećni. Vraćamo se utamicama i to je najbitnije", kazao je Borjan.

Čuvar mreže Crvene zvezde ponosan je na svoj tim jer su pomogli našim najstarijim navijačima u sklopu akcije "Od Zvezde s ljubavlju" kazavši da je time potvrđeno da su velika porodica.

"Pokazali smo da imamo veliko srce i to me mnogo raduje, jer je Zvezda možda i jedini klub na svetu koji je obradovao svoje navijače na takav način i stvarno sam preponosan na ceo svoj tim što smo svi zajedno učestvovali u tome", podvukao je Borjan.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC