• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek najavio: Zvezda želi duplu krunu!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Defanzivac crveno-bijelih ima visoka očekivanja pred završetak sezone.

 Milos-Degenek-Crvena-zvezda-zeli-duplu-krunu-Degenek-hoce-duplu-krunu-Superliga Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde su se vratili na teren, odigrali su i prvu test utakmicu protiv omladinaca i povratak nadmetanju u Superligi Srbije je sve bliže.

Miloša Degeneka to raduje, a defanzivac šampiona Srbije najavljuje da njegova ekipa želi da ove sezone osvoji duplu krunu.

Možda će vas zanimati

Superliga Srbije se nastavlja naredne sedmice, kada će Zvezda u 27. kolu gostovati protiv Rada na Banjici. Pobjeda u tom meču značila bi i novu titulu šampiona, treću uzastopnu.

"Želimo da osvojimo duplu krunu. Zvezda dugo čeka na osvajanje oba domaća takmičenja. Mi to zaista želimo, kako bismo obradovali naše navijače. Daćemo maksimum, želimo da se upišemo u istoriju našeg kluba. Mislim da bi to bila kruna svega što je Zvezda uradila u prethodne tri godine, naročito u Evropi. Obecavam navijačima da cemo "izginuti" na terenu kako bismo to ostvarili", rekao je Degenek za klupski sajt.

Zvezda je protekle nedjelje savladala omladinski tim u pripremnoj utakmici. Degenek navodi da je ekipa sve bolja svakim danom.

"Iz treninga u trening vidim da smo jači, bolji i spremniji. Mislim da svi saigrači nisu toliko izgubili po pitanju fizičke forme, zaista smo radili tokom ovih dva mjeseca jer smo znali da će nam to samo pomoći. Naravno, na treneru Stankoviću i stručnom štabu je da odredi ko će igrati, a sigurno je da će to biti najspremniji. Bitno je da se osjećamo odlično."

On se osvrnuo i na mlade fudbalere koji su dio Crvene zvezde.

"Mislim da je Zvezdina budućnost u dobrim nogama. U omladinskoj selekciji ima dosta dobrih, talentovanih i kvalitetnih igrača. Takođe, i u prvom timu vidimo da imamo produkte Omladinske škole koji stvaraju razliku na terenu. Tu mislim na Veljka Nikolića i Željka Gavrića, a tu je i Njegoš Petrović koji je takođe mlad fudbaler. Očekujem da će neko od omladinaca u narednih par godina biti među glavnim igračima i u prvom timu Crvene zvezde", zaključio je Miloš Degenek.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC