• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeferin ne može da spava i poručuje: Uskoro navijači na stadionima

Autor Milutin Vujičić

Prvi čovek UEFA je baš optimista...

 Aleksander Čeferin ne može da spava i poručuje: Uskoro navijači na stadionima Izvor: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein

Pandemija korona virusa poremetila je sve planove ovog proleća (i leta).

Fudbalska takmičenja stopirana su na više od dva meseca, retki su oni koji su za sada odlučili da nastave sezone, a UEFA je morala da odloži i Evropsko prvenstvo za godinu dana, zbog čega će izgubiti milione i milione...

Možda će vas zanimati

Bila je to hrabra odluka Aleksandra Čeferina, koji je time dao prednost klubovima da završe takmičenja, a u intervjuu koji je dao za "Gardijan" poručuje da ga zbog toga muči nesanica.

"Imamo još mnogo posla. Bio sam u Švajcarskoj prošle nedelje i imao sam sastanke od 9 ujutru do 11 uveče. Ima mnogo informacija, promena u kalendaru i miliona dolara koje ćemo izgubiti. Zbog toga je teško zaspati, bio bih neodgovoran kada bih odmah zaspao posle takvog dana", ispričao je Čeferin i rekao da je noć pre odluku o odlaganju EURO2020 zaspao u četiri ujutru.

Prvi čovek UEFA ističe da situacija nije još "alarmantna" i da nisu u "opasnoj situaciji", ali da može da se kladi u milion dolara da će se Evropsko prvenstvo sigurno održati 2021.

"Da, mogao bih (da se kladim u to prim. aut.). Ne znam što ne bi bilo održano? Ne verujem da će virus potrajati još mnogo, promeniće se ova situacija mnogo pre nego što svi misle", izjavio je Aleksandar Čeferin i dao svoju prognozu.

"Situacija je ozbiljna, ali popravlja se i bićemo oprezni. Znamo sve više o virusu, a ja sam generalno optimista u životu. Ne volim ove apokaliptične najave o drugom, trećem, petom talasu...".

"Svi ljudi će umreti jednog dana, pa što biti zabrinut danas? Ne verujem u to. Spremni smo da ispratimo sva uputsva i preporuke vlasti i apsolutno sam sigurno da će se dobri stari fudbal, dakle sa navijačima, vratiti veoma brzo!", naglasio je prvi čovek UEFA.

Za sada nema zvanične potvrde kada će se UEFA takmičenja (Liga šampiona i Liga Evrope) vratiti, ali se nezvanično govori o avgustu, dok se spominje i F4 turnir!?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC