• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović opet na naslovnoj Marke: Važan poziv Zinedina Zidana!

Autor Milutin Vujičić

Hoće li srpski napadač uspjeti da spasi karijeru na "Bernabeuu"? Sve je do Zinedina Zidana...

 Luka-Jovic-naslovna-Marke-Da-li-ostaje-u-Real-Madridu Izvor: Gulive/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Prethodni dan u sportu obilježila je važna odluka Evrolige o prekidu takmičenja, ali bez obzira što Španija ima četiri učesnika - vijest dana na Pirinejima je ponovo Luka Jović.

Najskuplji srpski fudbaler svih vremena osvanuo je na naslovnoj strani madridske "Marke", ali ovoga puta u pozitivnom tonu. Prethodni put ga je tiražni list "mučio" zbog načina na koji se povrijedio kod kuće, dok je ovoga puta poruka da Jović treba da "pronađe sebe".

Možda će vas zanimati

Sa naslovne strane poručuje se da Jović "ne odustaje" i želi da "okrene situaciju" u Real Madridu u svoju korist, a da za to traži drugu priliku od Zinedina Zidana.

Sve će biti na francuskom treneru koji je Joviću poručio da računa na njega dok je bio u Beogradu, i kada su se u medijima pojavile informacije da je prekršio pravila samoizolacije, ali od tada je srpski napadač još jednom iznevjerio "Zizua" nespretnom povredom u domu.

Ipak, "Marka" piše da je Jović odlučan da kada se oporavi želi da se pokaže Zidanu, da povrati njegovo povjerenje, pošto je upravo trener i insistirao na njegovom dolasku u Real Madrid.

Prva sezona Luke Jovića u Real Madridu je bila gotovo za zaborav, postigao je samo dva gola, igrao rijetko i neredovno, nije se dobro snalazio u komunikaciji sa saigračima, a često je bio i povrijeđen, pa mu je prelom kosti u peti već treća povreda od dolaska na "Bernabeu".

"Marka" piše da je Jović potpuno odlučan da ostane u Madridu i da pokaže svima da je investicija od 60 miliona evra bila dobar potez kluba.

Već se piše o tome da mu Real Madrid traži nasljednika, možda baš u Erlingu Brautu Holandu ili Kilijanu Mbapeu, dok se spekuliše i da je Jović na "izlaznim vratima" i da ga čeka poziv Napolija i Milana, ali bi komplikovana situacija zbog pandemije korona virusa (finansijska, naravno) mogla da bude njegov saveznik.

Zbog svega toga očekuje se da Real Madrid kupovinu špica odloži bar za godinu dana, pa možda zato Jović dobije priliku za "iskupljenje".

Uz To, "Marka" piše da Zidan obožava Jovića i da ga je lično zvao u Madrid, pokušavao je da skine pritisak sa njega i izjavama u medijima, a vjeruje da može da mu pomogne da ponovo bude onaj igrač u kog se "zaljubio" dok je igrao za Frankfurt.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC