• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan: U Realovom DNK je da osvaja titule!

Autor mondo.ba

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, uvjeren je da će njegov tim ove sezone osvojiti titulu šampiona Španije, insistirajući na tome da je to u klupskom DNK.

 Zinedin Zidan: U Realovom DNK je da osvaja titule! Izvor: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

"Kraljevski klub" je osvojio samo dvije titule u Primeri u posljednjih 11 godina, dok je najvećem konkurentu Barseloni pripalo osam, a gradskom rivalu Atletiko Madridu jedna. Real je posljednji put podigao šampionski pehar 2017. godine. Upravo je Zidan vodio klub do tog šampionskog pehara, a iste sezone su stigli i do trofeja u Ligi šampiona.

Možda će vas zanimati

"Sretan sam što mogu raditi sa svojim igračima nakon 60 dana. Svi smo sretni što smo se vratili. Isplanirali smo bili treninge za fizičku spremu i igrači su se odlično snašli kod kuće. Svi su bili u dobroj formi. Sretni smo što smo se vratili, jer uprkos tome što možemo raditi samo u ograničenim grupama, ipak možemo početi raditi na više taktičkih elemenata. Sretni smo što treniramo, ali više volimo da igramo, pa se nadamo da bi se i to moglo uskoro desiti. Ostalo nam je 11 utakmica u ligi i svi igrači su željni uspjeha. Želimo da osvojimo titulu, to je u klupskom DNK", rekao je Zidan za klupsku televiziju, a prenijela agencija "Anadolija".

Posljednjih godina uspjesi Reala vezani su za međunarodnu scenu na kojoj je od 2014. godine osvojio četiri titule šampiona Evrope i isto toliko svijeta. U istom periodu "kraljevski klub" osvojio je tek četiri domaća trofeja, dva puta Supekup i po jednom Kup kralja i Primeru.

Aktuelna sezona španske lige prekinuta je 12. marta zbog globalne pandemije novog korona virusa, a očekuje se da bi se mogla nastaviti 12. juna. U trenutku prekida sezone, nakon 27 odigranih kola, lider na tabeli bila je Barselona s 58 bodova, dva više od drugoplasiranog Real Madrida.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC