• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan ostavio Jovića za kraj: Real ima plan za Luku

Autor Mladen Šolak

Francuski trener pričao je sa svim igračima Reala, zaključno sa srpskim centarforom. Mediji u Španiji otkrivaju šta mu je rekao.

 Zinedin Zidan razgovor Luka Jović Real Madrid Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Luka Jović imao je u Realu sezonu za zaborav i završava je povrijeđen, zbog loma kosti u peti.

Dok se ostatak ekipe priprema za najavljeni nastavak sezone, srpski centarfor je ponovo kod kuće, ali sada ne zbog samoizolacije, već zbog bolovanja.

Možda će vas zanimati

 S obzirom na čitavu situaciju i na to da su Luku i prethodnih mjeseci pratili problemi za koje je sam bio kriv, i dalje postoji neizvjesnost oko toga da li će bivši centarfor Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta ostati na stadionu "Santjago Bernabeu".

Portal "Defensa sentral", koji se bavi isključivo Real Madridom, objavio je informaciju da se Luka sreo sa trenerom Zinedinom Zidanom i da mu je Francuz rekao šta planira sa njim.

"Zidan je u konstantnom kontaktu i u treningu sa igračima, jer želi da svlačionica ostane kompaktna zbog zajedničkog cilja: osvajanja titule kada sezone bude nastavljena. Luka Jović je bio posljednji fudbaler sa kojim je Zidan pričao. Kako ekskluzivno saznajemo, Francuz je prišao napadaču da bi mu pružio podršku i ulio samopouzdanje", objašnjeno je.

Navedeno je i da i klub i trener vjeruju u Luku i da mu poručuju da se ne osvrće ka glasinama koje ga odvode od kluba u neku drugu sredinu. A, najviše je pisano da bi mogao da pređe u Milan.

"Zidan želi da Jovića drži uključenim u sve i htio je da mu kaže da mu vjeruje. On ga je uvjerio da će poslije oporavka ponovo računati na njega".

Jović je prešao u Madrid prošlog ljeta i postao najplaćeniji srpski fudbaler u istoriji zbog obeštećenja od čak 60 miliona evra.

Međutim, u prvoj sezoni je nailazio na teškoće i na terenu i van njega, o čemu je bilo pisano praktično od jeseni. Zato će u takmičarsku 2019/20, svoju prvu u Realu, upamtiti po tome da je postigao samo dva gola na 24 nastupa za "kraljevski klub", koji ga se ne odriče.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC