• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloševićev utisak nakon povratka: Problem sa Sadikom nije za javnost

Autor Dušan Ninković

Oba trenera bila zadovoljna viđenim na meču 27. kola.

 Superliga-Srbije-Savo-Milosevic-izjava-Umar-Sadik-penal-Bibars-Natho Izvor: MN PRESS

Fudbal nam je nedostajao, a koliko je tek nedostajao fudbalerima Partizana... Igrali su se danas, bili rastrčani i lepršavi, kao da nije bilo dva meseca pauze od poslednjeg takmičarskog meča koji su odigrali.

Imao je razloga za zadovoljstvo trener crno-belih, Savo Milošević, a to nije hteo da krije ni pred kamerama Arenasporta. Neke dobre stvari na meču video je i trener gostiju.

Možda će vas zanimati

Partizan je savladao Lučance (4:1), a meč će se pamtiti po lepim akcijama nakon kojih je Partizan dolazio u priliku da šutira. Tako su sjajno kombinovali gotovo svi ofanzivci tima iz Humske, pa čak i oni mladići koji su dobili šansu sa klupe, da će Milošević u finišu sezone biti na mukama. alionim slatkim, gde neće znati koga bi pre stavio u tim.

''Zadovoljan sam igrom, Partizan je delovao dobro. Najbitnija su tri boda, da smo se odmakli Vojvodini i da možemo rasterećenije da odigramo u finišu. Sada stavljamo akcenat na kup. Druga bitna stvar je bila da se niko ne povredi i u tome smo, takođe, uspeli'', rekao je Milošević i onda sumirao:

''Bilo je bolje nego što smo čak i mi očekivali! Moj savet ljudima je da pogledaju akciju kod drugog gola i sve će im biti jasno.''

Novinar MONDA na stadionu, ali i kamere koje su radile prenos, primetile su nezadovoljstvo na licu Natha i kritike Miloševića ka Umaru Sadiku. Da li je to povezano?

''Da, bilo je u vezi penala. Nije ništa strašno, rešiće to. Te stvari nisu za javnost'', rekao je trener Partizana na odluku Nigerijca da on izvede kazneni udarac za svoj tim.

Partizan je lako savladao goste iz Lučana, ali je i Mladost imala šta da kaže. Oni su meč počeli sa četiri debitanta, polako se pripremaju za narednu sezonu, ali razmišljaju i o kupu. Očekuje ih meč protiv Vojvodine, a Stanić nije želeo da komentariše izjavu Lalatovića.

''Bio je ovo dobar otpor Partizanu. Nepoznanica je bila kako ćemo reagovati. naša strategija je da u ovim kolima damo više šanse našim mladim igračima i fudbalerima koji su manje igrali. Nekim ssegmentima igre sam zadovoljan, posebno sa poslednjih 25 minuta prvog dela igre'', izjavio je trener Mladosti.

Obe ekipe će u sredu odigrati meč u Kupu Srbije, a narednog vikenda ih očekuju nove obaveze u prvenstvu. Nakon kup utakmice protiv Radnika u Surdulici, Partizan će gostovati Spartaku, dok mladost iz Lučana prvo ide Vojvodini, a zatim dočekuje Mačvu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC