• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dočekao i pogodak: Pankov sada najavljuje seriju golova!

Autor Dušan Ninković

Iako je u Kopenhagenu bio junak, ovo mu je prvi zvanični pogodak.

 Dočekao i pogodak: Pankov sada najavljuje seriju golova! Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović)

Navijači ga pamte kao heroja iz Kopenhagena, ali to je bilo pre skoro godinu dana, kada je Crvena zvezda krčila svoj evropski put. Iako je tada pogađao mrežu rivala, prvi zvanični gol u crveno-belom postigao je protiv Radnika.

Tačno u finišu sezone, kada je Crvena zvezda slavila osvajanje jednog trofeja i najavljivala borbu za drugi, Radovan Pankov se upisao u strelce. bio je to veoma važan pogodak, za izjednačenje protiv Surduličana.

Možda će vas zanimati

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov izjavio je da je srećan zbog debitantskog gola u pobedi crveno-belih protiv Radnika iz Surdulice 4:1 u 28. kolu Superlige.

''Presrećan sam zbog gola, ali i pobede kojom smo potvrdili šampionsku titulu. Utakmica protiv Radnika odlična je uvertira za derbi i utakmicu sezone koja se igra već u sredu. Mnogo sam želeo da postignem gol, dosta sam razmišljao o tom trenutku. Verovatno sam iz tog pritiska i promašivao neke izgledne prilike, međutim postigao sam svoj prvenac i nadam se da će on biti samo jedan u nizu", rekao je Pankov za klupski sajt.

Izabranici Dejana Stankovića već u sredu igraju polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv večitog rivala u Humskoj.

''Obezbedili smo 31. titulu, ali sezona za nas nije završena. Ove godine smo postavili cilj da osvojimo duplu krunu i učinićemo sve da to i ostvarimo. Voleo bih da se upišem u listu strelaca i na sledećoj utakmici. Međutim, najbitnije je da ostvarimo pobedu, strelac može biti bilo ko. Radićemo kvalitetno narednih nekoliko dana i u dobrom raspoloženju dočekujemo polufinalni duel", rekao je defanzivac Zvezde.

On je zahvalio navijačima podršci na meču protiv Radnika.

''Sjajno je bilo ponovo čuti pesmu sa tribina i veoma mi je drago što smo im priredili ovakvu partiju. Verujem da će nas podržati i u narednoj utakmici, igraćemo za njih i nadam se da ćemo uspeti da im podarimo duplu krunu koju dugo očekuju", zaključio je Pankov.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC