• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović da spremi majicu kao Baloteli: Zašto uvijek ja?

Autor Milutin Vujičić

Kako je slučaj "roštilj" ponovo označio Luku Jovića kao lošeg momka i nanio mu nepovratnu štetu...

 Luka-Jovic-rostilj-nije-prekrsio-pravila-Primere-objasnjenje-Havijer-Tebas Izvor: Gulive/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Luka Jović (22) mora da se navikava da je svaki njegov potez pod lupom i da ga mediji u Španiji neće skoro pustiti na miru, prosto jer igra za najveći klub na svijetu...

Tako su nove kontroverze izazvale fotografije sa "roštiljanja" u domu Luke Jovića, gdje su mediji odmah postavili pitanje da li je tim postupkom Srbin prekršio stroga pravila Primere povodom korona virusa, što mu ne bi bilo prvi put u vrijeme pandemije?

Možda će vas zanimati

Dobro je poznato da je Jović po dolasku u Beograd iz Madrida odlučio da izađe iz obavezne samoizolacije, zbog čega je dobio kritike i vrha država, što se čulo i do "Santjago Bernabeua", da bi kada se konačno "buka" oko njega smirila doživio novi peh. Jović je na bizaran način zaradio prelom kosti u stopalu zbog čega je za njega sezona gotovo sigurno završena, ali ne i njegovo prisustvo u medijima.

Sportski listovi u Španiji zainteresovani su za život mladog fudbalera iz Bijeljine, koji kao u crtanim filmovima ide iz neprilike u nepriliku, a zanimljiva im je i njegova ljubavna priča...

Posljednji u nizu "incidenata" koji je Jović napravio jeste "obično roštiljanje" zbog kojih je zaradio nove kritike o nemarnosti, ali se na kraju ispostavilo da baš ništa pogrešno nije uradio. To je objasnio prvi čovjek španskog fudbala Havijer Tebas.

"Pričao sam sa Real Madridom, trebalo bi da naglasimo da Jović ne dijeli trenutno svlačionice sa ostalim saigračima", kazao je Tebas i objasnio da to nije kao slučaj "žurka igrača Sevilje".

"Lijepo je to objasnio, bio je sa ljudima s kojima i inače živi u kući u Madridu. To nije kao prije nekoliko dana u Sevilji kada su saigrači pravili zabavu. Moramo ipak da budemo oprezni, ostalo je 40 dana do kraja sezone i moramo da završimo takmičenje".

Protokol inače naglašava da igrači koji igraju u Primeri ne smiju da imaju "sumnjive kontakte" van posla, ali pošto Luka Jović trenutno i ne dolazi na treninge Real Madrida - nije prekršio pravila.

Šteta je već učinjena, pošto je Luka Jović ponovo završio kao "loš momak" u medijima, sada nepravedno.

Ko zna, možda je vrijeme da srpski napadač iz Bijeljine, poput Marka Balotelija, nabavi majicu na kojoj će pisati "Zašto uvijek ja?" (Why Always Me), međutim i time bi verovatno navukao još veći gnjev poput kontroverznog italijanskog napadača.

Njegovim grijesima, ipak, još nije ni blizu...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC