• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se prave pare: Ni minut u Čelsiju, a prodali Hrvata za 15 miliona!

Autor Milutin Vujičić

Hrvatski vezista donosi Čelsiju lepu zaradu.

 Tako se prave pare: Ni minut u Čelsiju, a prodali Hrvata za 15 miliona! Mario Pašalić Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani, Marco Luzzani/Getty Images Europe

Mario Pašalić stigao je u leto 2014. godine u Čelsi kao "vunderkind" iz Hajduka, ali u šest narednih godina nije uspeo da upiše nijedan nastup u dresu "plavaca".

Tačnije, igrao je na nekoliko pripremnih utakmica, ali kada se "lomilo" oko njegovog ostanka u Čelsiju, slali bi ga na pozajmice gde je uglavnom igrao dobro, a na kraju im je doneo i zaradu vrednu investicije od pre šest godina.

Možda će vas zanimati

Čelsi je Hrvata prodao Atalanti za 15 miliona evra, a i u italijanskom klubu će biti zadovoljni ovim poslom pošto je vezista već dve godine u Bergamu i briljira.

Ove sezone je jedan od najboljih fudbalera tima i na pohodu ka četvrtfinalu Lige šampiona, i visokom četvrtom mestu na tabeli Serije A, pomogao je sa sedam golova i sedam asistencija na 33 utakmice, pa nisu čekali da neko zakuca na vrata "Stamford bridža" i ponudi više novca.

Čelsi je još jednom pokazao da dovođenjem talenata i njihovim slanjem na pozajmice, gde se razigravaju, uspeva da stvori novac za "prajm" pojačanja kakva su Hakim Zijeh i Timo Verner.

Pašalić je ponikao u omladinskoj školi Hajduka iz Splita, a po dolasku u Čelsi išao je na pozajmice u Elče, Monako, Milan, Spartak i na kraju Atalantu koja ga je u prethodnom periodu plaćala pun iznos njegove plate, a uz to i 2,5 miliona za "ustupanje".

Nema šta, Čelsi zna kako da posluje...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC