• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić hvali: 28 ispravnih glava koje zajedno dišu i bore se za rezultat

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba Borca pohvalio fudbalere nakon još jednog dobrog izdanja na Zlatiboru i trijumfa u kontrolnom meču protiv Inđije (2:0).

 Vlado Jagodić: [28 ispravnih glava] koje zajedno dišu i bore se za rezultat Borac - Inđija 2:0 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U jakom pripremnom meču, koji je na momente ličio na takmičarski, fudbaleri Borca savladali su Inđiju 2:0 (1:0), golovima Stojana Vranješa i Davida Čavića, te tako pokazali da prethodni trijumf protiv subotičkog Spartaka (4:2) nije bio slučajnost.

Igra "crveno-plavih" sigurno je mogla da zadovolji ukuse šefa stručnog štaba Vlade Jagodića, koji je danas pružio šansu 27 fudbalera.

MONDO NA ZLATIBORU

"Od početka pokušavam da gajim optimizam, a igrači da shvate da nema potrebe da nekoga mnogo respektujemo, nego da vjerujemo u sebe. Tako se i ponašamo. Zadovoljan sam rezultatom, a pogotovo odnosom prema igri. Moram napomenuti da je danas nastupilo 27 igrača, samo Luka Damjanović nije igrao, jer želimo golmanima da damo po 45 minuta. To daje dodatnu draž, jer završavamo prvu sedmicu na Zlatiboru, a sve igrače imamo na okupu. Niko nije van stoja, rade punim intenzitetom i bore se za svoju poziciju", rekao je Jagodić nakon duela sa superligašem Srbije.

Na terenu se vidjela velika želja i htjenje kod svih fudbalera, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu.

"To je Borac koji želim. Ipak, već večeras spuštamo glavu dole. Zaslužili su jedan laganiji dan. Imaće lagan trening oporavka, a već od prekosutra kreće polufiniš i povećanje minutaže za igrače koji su pokazali najviše. Ostali će se boriti za svoje pozicije. Za vikend imamo dvije dobre utakmice, protiv Javora i Trepče, tako da mislim da ćemo u ta dva duela postići minutažu koja nam je potrebna, a onda sve finiširati protiv Čukaričkog."

Za dosadašnji tok priprema, Jagodić ima samo riječi hvače. Sve ono dobro što su radili na treninzima u prethodnih sedam dana, igrači su sproveli u djelo i na utakmicama.

"Uvijek ću pohvaliti igrače kad je dobro. Oni su danas bili grupa od 28 ispravnih glava koje zajedno dišu i bore se za rezultat. Lijepo je jer ide sve svojim tokom, onako kako smo zamišljali i nadam se da će potrajati", zaključio je Jagodić.

Pogledajte golove sa današnjeg meča...

Izvor: MONDO

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC