• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin poziv se ne odbija, Borčeva "generalka" na Marakani!

Autor mondo.ba

Crvena zvezda biće domaćin Banjalučanima pred početak nove sezone.

 Prijatelljska utakmica Crvena zvezda - Borac Banjaluka 28. juli Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Duel sa Rudarom iz Prijedora 25. jula trebao je da bude posljednja provjera za banjalučki Borac, pred početak nove sezone, ali je na adresu crveno-plavih stigao poziv iz Beograda.

Crvena zvezda i Borac odigraće u utorak 28. jula prijateljski meč na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Duel koji počinje u 18 časova biće posljednja provjera i za ekipu Dejana Stankovića pred premijerni meč Superlige Srbije protiv Novog Pazara koji je na rasporedu 1. avgusta.

"Drago mi je da je predsjednik sa Zvezdanom Terzićem i Dejanom Stankovićem definisao to jer to su utakmice koje samo donose dobit i nema loših strana. Utakmica protiv Zvezde je nama izuzetno značajna da osjetimo taj evropski nivo, a u ovom trenutku mislim da jačeg protivnika ne možemo ni dogovoriti", potvrdio je za MONDO trener Borca Vlado Jagodić.

On je dodao da crveno-plavi nisu odustali od duela sa Rudar Prijedorom i on će biti odigran u subotu 25. jula, ali da će umjesto 15 igrača ovaj duel igrati dvije ekipe.

Duel sa beogradskim-crveno bijelima biće odlična prilika za provjeru, posebno što Borac osim takmičenja u Premijer ligi BIH koju će otvoriti 1. avgusta duelom protiv Mladosti očekuju i kvalifikacije za Ligu Evrope.

"To je jedan od glavnih razloga zašto smo prihvatili poziv. Ovdje na Zlatiboru dogovarali smo mečeve sa ekipama rastućeg kvaliteta, a meč protiv Zvezde pet dana rped početak prvenstva je šlag na tortu,ne toliko zbog otvaranja prvenstva, ali svakako za Evropu, idealna šansa da vidimo  taj nivo. Objeručke smo prihvatili ponudu jer nije mala stvar da nas pozovu, a nadam se da ćemo revanš igrati u Banjaluci, kada bude bilo moguće pred publikom", istakao je Jagodić i dodao:

"Drago mi je kada mi je predsjednik rekao 'Istorija se ponavlja', jer i prije deset godina smo igrali generalku sa Zvezdom, a neću da izgovorim šta je poslije bilo".

A istorija kaže da je Borac igrao sa Crvenom zvezdom i u sezoni 2010/2011 koju je završio kao šampion Premijer lige BIH, a ekipu je i tada vodio Vlado Jagodić. 

Utom duelu, odigranom na Marakani 20. februara 2011, pred početak proljećnog dijela sezone, crveno-bijeli slavili su sa 2:1 golovima Borhe i Evandra, dok je gol za Borac postigao Darko Maletić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC