• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Mladen Krstajić kandidat za predsjednika Borca!

Autori Goran Arbutina Autori Nebojša Šatara

Nekadašnji selektor Srbije i prvi čovjek bijeljinskog Radnika kandidat je za nasljednika Vice Zeljkovića na funkciji predsjednika Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke, saznaje naš portal.

 Mladen Krstajić kandidat za predsjednika FK Borac Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Mladen Krstajić u fotelji predsjednika banjalučkog kluba? Vrlo moguće!

Prema saznanima našeg portala, Krstajić bi mogao poslije povlačenja Vice Zeljkovića, koji će otići na čelo Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, preuzeti brigu o banjalučkom Borcu jer je jedan od kandidata za predsjednika

Možda će vas zanimati

Za Mondo nije želio da potvrdi ni da demantuje ovu informaciju, davajući dvosmislene odgovore.

"Sve je moguće, Borac je veliki izazov", glasile su Krstajićeve poruke.

U banjalučkom klubu takođe su ostali "zakopčani", a predsjednik Zeljković je potvrdio da će razgovarati sa Krstajićem, ali da još nije riješeno pitanje njegovog nasljednika.

"U Borac su dobrodošli svi ljudi sa vizijom, novi predsjednik biće osoba koja bude imala najbolji program. Tokom narednih dana razgovaraćemo i sa g. Krstajićem. Trenutno ništa još nije dogovoreno, trudićemo se da novi predsjednik bude osoba sa dobrim programom i koja će nastaviti sa onim sto smo započeli", rekao je Zeljković za naš portal.

Podsjetimo, Krstajić se nakon povlačenja sa čela semberskog Radnika, najprije predomislio, pa je potom smijenjen sa funkcije prvog čovjeka kluba iz Bijeljine. Za smjenu je okrivio gradonačelnika Miću Mićića, kojeg je okarakterisao kao "margarin koji se u sve miješa".

Najavio je čak i ulazak u politiku za ovogodišnje lokalne izbore, ali čini se ipak da ne može bez fudbala.

Iako je rođen u Zenici, Mladen Krstajić u seniorskoj karijeri nikada nije nosio dres timova sa teritorije BiH. Ponikao je u Senti, igrao za Kikindu, a zatim preko Partizana stigao do Njemačke gdje je nosio dres Verdera i Šalkea. Penzionisao se u dresu Partizana.

Mladen Krstajić je postao prvi čovjek Radnika iz Bijeljine još 2015. godine, a pod njegovim vođstvom je klub stigao do prvog velikog trofeja u istoriji i do jedina dva učešća u Evropi.

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djordje Cikago

Veliko ime! Odgovara Velikanu iz Platonove. Bilo bi vrlo lijepo, a i korisno za Borac da jedna takva velicina postane predsjednik kluba. Vico, samo naprijed! Aj Borac!!!

BL

Ako to prihvati..to znaci da je sve slagao o prici za Radnik i Bijeljinu i politicke igre u Bijeljini..tj onda je "kupljen"

PL

Telekom RS sponzor lige. Sad ce Mondo jos vise dobiti na tezini, ionako je sve vise citiran u BiH i regionu zbog tacnosti, pravovremenosti i ekskluziva iz tabora Velikana. Juce kontakt sa UEFA je dokaz konstantnog napretka i pomjeranja granica a ne samo prepisivacka sekcija. Sad ce ocekivati da pratite citavu ligu jer ste sponzor i postacete popularni kao ss.ba. Sretno. Aj Borac

Brko

Ovo bi bilo odlicno za Borac

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC