• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković o saopštenjima: Stvarno nemam snage za to...

Autori Mladen Šolak Autori Dušan Ninković

Šef struke crveno-bijelih bio je upitan za rat saopštenjima na početku sezone, a govorio je i otvoreno o nekoliko igrača - Sanogu, Gavriću i Erakoviću.

 Dejan-Stankovic-o-saopstenjima-Zvezde-i-Partizana-o-Sanogu-Erakovicu-Gavricu Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Superligaška 2020/21 počela je napeto van terena, a Dejan Stanković uoči derbija kola protiv Radničkog (srijeda, 19, TV Arena sport) naglašava da tenzija ne utiče na njega.

Podsjetimo, Crvena zvezda je u subotu reagovala saopštenjem na penal koji je sudija Danilo Grujić dosudio za Partizan, ubrzo je stigao odgovor iz Humske, a juče se oglasila Vojvodina, tražeći izuzeće arbitra Novaka Simovića.

Možda će vas zanimati

"Odlično znam koje su moje stvari i čime bi ja trebalo da se bavim. Nemam stvarno snage da trošim energiju na 'sporedne' stvari. Gledam teren, moje igrače i ništa drugo", rekao je u utorak Stanković na konferenciji za novinare u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

On je više govorio o utakmici i o svojim igračima.

"Vratio se Njegoš Petrović, počeo je da trenira i vidjećemo da li će moći da počne. Ako bude zdrav, nema razloga da tako ne bude. Takođe, Ben je nastavio da trenira sa ekipom i on će za par dana konkurisati da počne utakmicu. Svi su OK sem Miluna (Nemanje Milunovića, prim. novin.) koji je juče počeo da trčkara i za pet do sedam dana moći će da se priključi 'ful' režimu", izjavio je Zvezdin trener.

Trener Radničkog Radoslav Batak najavio je da će kombinovati sastav za sutrašnji meč, a onda je objasnio da će te promjene biti samo one koje bude morao da napravi, zbog povreda i fizičkog stanja igrača. Takođe, sa "Čaira" su poručili da dolaze na teren šampiona da se nadigravaju.

Stanković se ne obazire na to sa kakvim će timom Nišlije istrčati na "Marakanu". 

"Vidjeli smo protiv Metalca, to je dosta dobro izgledalo i vjerujem da je rekao da će doći da se nadigrava. Bićemo spremni za to nadigravanje. Ne gledam da li dovodi 'ful' sastav, nas to ne zanima. Šta god, kako god, zna se kako idemo mi".

Odluku o svom sastavu donijeće da dan utakmice. Za sada je samo izvjesno da mladi štoper Strahinja Eraković neće biti dio startne postave, što znači da će crveno-bijeli odabrati drugog "bonus" igrača.

"Biće rotacije, krenuli smo 11. jula pripreme, tek smo 20 i neki dan u trenažnom procesu i sigurno će biti rotacije. Ne znam tačno da vam kažem koje, imamo još 24 sata do utakmice, pa ćemo sutra prije podne znati kako se svi momci osjećaju poslije Novog Pazara i vidjećemo. Biće jedna ili dvije."

Stanković je govorio i konkretno o nekoliko igrača.

O Sanogu...

"Sačuvali smo ga, dosta dugo nije igrao zvanične utakmice, u ovom tempu pripremnih i zvaničnih utakmica je rastao iz meča u meč i to nam samo potvrđuje ono što smo mislili, da je on ogromno pojačanje za Zvezdu. Veliki profesionalac, dobar momak, nema iznenađenja za njega na terenu, ne plaši se nikoga i ničega. Imamo jako pojačanje. Vidjećemo za sutra. On je iskusan, poznaje sebe, svoje tijelo, sačuvao sam ga pred kraj prošle sezone, pričaćemo i sutra poslije prepodnevnog treninga. Poslije toga ćemo napraviti sastav"

O Erakoviću...

"Prezadovoljan sam njim, duša je od momka. Znam ga još od kadetske reprezentacije, generacija je sa mojim Filipom i oduševljen sam njegovim napredovanjem i sazrijevanjem iz godine u godinu... Pokazao je protiv Novog Pazara, to je bio debi za njega, vjerovatno zna kako se oseća. Vidim ga presrećnog, zadovoljnog, samo treba ako da nastavi. Koliko god bude utakmica Erak odigrao ove godine, to je samo plus za njega. Sigurno neće početi sutra ali sam pričao sa njim, to ništa ne znači. Bio je jedan od najboljih igrača"

O Gavriću...

"Bitno je da se vratio poslije jake povrede u pretposljednjem kolu protiv TSC-a. Trenira odlično, konkuriše za mjesto u timu. 'Merkato' je dugačak, ne zna se šta će biti i kako će biti. On je igrač Crvene zvezde i tako svi treba da razmišljamo. Pogotovo on treba samo o Zvezdi da razmišlja i o timu. Konkuriše za prvih 11, vidjećemo sutra".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC