• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gajić objašnjava "Misterovu" viziju: Lopta je naša svetinja!

Autor Pavle Knežević

Ovo je glavna ideja Stankovićeve ekipe

 Milan Gajić objašnjava "Misterovu" viziju: Lopta je naša svetinja! Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović)

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ne dozvoljava svojim igračima da improvizuju, ali traži da koriste svoj individualni kvalitet, uz moto modernog fudbala: Lopta je svetinja.

To ispričao desni bek šampiona Srbije Milan Gajić, koji je prilikom gostovanja na TV Arena sport ponovio da ekipa prosto mora da ide utakmicu po utakmicu. 

Možda će vas zanimati

Prva je bila protiv Novog Pazara, gde je ostvarena pobeda od 3:0.

"'Mister' neće improvizaciju, hoće da se poštuju pravila, ali uz individualni kvalitet kao pečat. Moderan fudbal to i nalaže i moramo da se prilagodimo na novi stil fudbala, a to je da svaka akcija počinje otpozadi", rekao je Gajić.

A onda je nastavio o detajlima:

"Lopta je naša svetinja, ne treba da je dajemo ispucavanjem, pa onda da je tražimo u šansama 50:50. To smo prihvatili i na tome smo radili na pripremama. Nema ni spuštanja zadnjeg veznog među štopere, imamo poverenja u njih, kao i u (golmana) Borjana, kao "centralnog štopera. Na tome smo radili i to usavršavamo", rekao je Gajić.

Slede uskoro i kvalifikacije za Evropu.

"Uvek staro pravilo, od utakmice do utakmice. Sigurno krajičkom oka pratimo situaciju, ali nije to primarna stvar. Prvo treba da se završi prošlosezonska Liga šampiona, pa ćemo onda da razmišljamo o sledećoj. Sužena je lista potencijalnih rivala, ali videćemo", rekao je Gajić.

On je kazao da treba sačekati kada su evropske kvalifikacije u pitanju, da se vidi iz kog šešira će Zvezda u Evropu, kao i da li će se svi mečevi igrati na neutralnom terenu na Kipru.

"Generalno će ova godina biti jako teška. Mislim da će dosta favorita ispadati i ranije i neplanirano. Mi smo između nas razgovarali između nas da svaka utakmica, kada počnu kvalifikacije, mora biti finale", kazao je 24-godišnji igrač.

"Večiti" rival Partizan pobedio je Napredak u Kruševcu 3:1 posle preokreta.

"Partizan kao glavni rival svake godine, uvek se prati njihovi rezultati negde, ali opet maksimalno smo okrenuti sebi. Kao i prošlih sezona, mislim da od nas zavisi. Kod nas od prvog kola kreće borba za titulu, pa do poslednjeg. Idemo dalje", rekao je Milan Gajić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC