• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević pričao o Zvezdinim pojačanjima: Kanga se uklapa, Kataijev dolazak je jako važan!

Autor Dušan Ninković

Srpski šampion je angažovao trojicu igrača u ovom prelaznom roku, a navijači su oduševljeni fudbalerima koji su stigli u klub.

 Vladan-Milojevic-FK-Crvena-zvezda-pojacanja-Gelor-Kanga-Aleksandar-Katai Izvor: MONDO/MN Press

Navijačima Crvene zvezde će uvek biti heroj, zbog svega što je uradio na klupi crveno-belih, a kada njegove izjave daju razlog za novi optimizam... E, onda je obožavan još više!

Vladan Milojević se u intervjuu za Sportski Žurnal oglasio i o Zvezdinim pojačanjima pred novu sezonu, odnosno obavljenom letnjem prelaznom roku.

Možda će vas zanimati

Četa Dejana Stankovića deluje dobro, za sada je nose razigrani Katai i Spiridonović, koji su u klub stigli ovog leta, a očekuje se da veoma važnu ulogu ima i Kanga.

Gabonac je u prvom mandatu imao i ovakvih i onakvih partija, ali se znalo da će, kada je najbitnije, preuzeti odgovornost. Kako Milojević vidi njegov povratak u klub?

''Povratak Kange je veliki potez Crvene zvezde. Ne sumnjam da će biti dobar, kao u prošlom mandatu. Kompatibilan je sa klubom, a to se ne poklopi uvek. Zahtevno je na Marakani, posebno za strance'', kaže Vladan Milojević.

A tim Zvezde u ovom trenutku? Kanga, Katai, kao da se nadograđuje?

''I Kanga i Katai su prava rešenja. Crvena zvezda u ovom trenutku ima jako dobru ekipu, drago mi je da je tako. Dobro je da se uvek nadograđuje, nadam se da će ići po planu'', ističe bivši trener crveno-belih.

Aleksandar Katai je kao slobodan igrač stigao u klub u kom je već pružao najbolje partije u karijeri, a i u svoj drugi boravak u Beogradu je počeo veoma uspešno!

''Jako je bitno da dovedeš domaćeg igrača tog kvaliteta. Zvezda zaslužuje pojačanja poput Kange i Kataija. Razumem i njih, znam što su se vratili, neverovatan je osećaj i mora da se doživi igranje pred punim stadionom. Nadam se da će stadion Rajko Mitić što pre biti pun'', dodao je trener koji je dve i po sezone predvodio Crvenu zvezdu.

Vladan Milojević trenutno trenira Al Ahli iz Džede, jedan od najboljih kluba Saudijske Arabije. Za ovu ekipu nastupa Marko Marin, a bilo je priče da će je pojačati i Miloš Degenek.

(MONDO/Sportski Žurnal)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC