• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok se čeka Federiko Makeda: Stanković pohvalio napadača Partizana!

Autor Dušan Ninković

Doduše, ovaj momak trenutno ne igra za crno-bele.

 Dejan-Stankovic-pohvala-napadac-Partizana-Nemanja-Nikolic-FK-Partizan-FK-Crvena-zvezda-Spartak Izvor: MN PRESS

Srpski šampion se polako priprema za Evropu, protiv koje će igrati u prvom kolu evropskih kvalifikacija, ali pre toga mora da odigra prvenstveni meč.

Već u petak, na programu je četvrto kolo i susret sa Spartakom iz Subotice. Crvena zvezda je pripremljena, svi su zdravi, ali je Spartak opasan rival.

Možda će vas zanimati

Jedan od momaka koji nastupa za Subotičane posebno je oduševio Dejana Stankovića, trenera crveno-belih. Reč je o Nemanji Nikoliću, napadaču koji je u karijeri nastupao i za Partizan.

Među igračima Spartaka ima nekolicina koji su ponikli u Crvenoj zvezdi, čak su imali i značajne uloge u omladinskom timu. Kakvu oni imaju motivaciju protiv Crvene zvezde?

''Drago mi je zbog njih ako imaju dodatnu motivaciju. To je bitno za njih, da napreduju i rastu. Sigurno će tražiti motiv da se pokažu i dokažu.Mi smo zadovoljni onim što trenutno imamo u Crvneoj zvezdi. Ima tamo i talentovanih igrača koji nisu bili u Crvenoj zvezdi. Pre svega, mislim na Nikolića. Momak je dobar, edukovan špic, ako je u danu može da napravi dosta problema'', otkrio je Zvezdin trener.

Dok se čeka da u klub stigne Federiko Makeda, o kom je Stanković danas govorio, Zvezdin trener očigledno ima prilično široku bazu napadača koje posmatra.

Zvezdin trener je istakao i kako se tim pripremao za meč sa Spartakom, ali i koliko procenata u toj pripremi zauzima ''gledanje sebe''.

''Volim da znam protiv koga igram. Nekih 70-30 je odnos, 70% gledam nas, a 30% skautiramo rivala. Džaba ti da poznaješ protivnika ako sam ne znaš kako ćeš da stojiš na terenu. Spartak igra, Spartak se nadigrava. Ne znam da li će biti u istom sastavu, ali imaju talentovanih igrača. Znam da nemaju strah'', rekao je Stanković.

Nemanja Nikolić je igrač Partizana koji je na pozajmici u Subotici do kraja ove kalendarske godine, odnosno tokom prve polusezone u sezoni 2020/21. Ponikao je u Grblju, bio član Rostova i Aktobea, a zatim Spartaka iz Subotice. Kao pozajmljeni igrač Partizana nosio je i dres Vojvodine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC