• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić preselio u Tursku: Zbog Roberta Prosinečkog sam donio ovu odluku!

Autor mondo.ba

Nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić novi je fudbaler turskog prvoligaša Denizlispora.

 Neven Subotić novi igrač Denizlispora Izvor: MN PRESS

U sportskom kompleksu "Haluk Ulusoj" u Denizliju upriličeno je svečano potpisivanje ugovora, koji srpskog defanzivca za Denizli veže u naredne dvije godine, prenijela je agencija "Anadolija".

Subotić je, podsjećajući kako u Denizliju boravi drugi put u posljednjih mjesec dana, rekao da je među razlozima zbog kojih je odabrao ovaj klub činjenica da u Turskoj igra mnogo njegovih prijatelja fudbalera, kao i pozitivnost ljudi u Turskoj.

Možda će vas zanimati

"Veoma sam srećan što sam danas ovdje", rekao je fudbaler rođen u Banjaluci i dodao:

"Za mene je vrlo poseban događaj što se pridružujem jednoj porodici u vremenu kada svijet prolazi kroz težak period. Zato želim što prije da se integrišem se s ekipom. Želim da doprinesem uspjehu ovog kluba. Naš trener je veliko ime (op.a. Robert Prosinečki) i razgovor i rad s njim su mi pomogli da donesem ovu odluku".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Subotić je istakao da je imao želju da igra u subotnjem susretu protiv Trabzonspora, ali će dati sve od sebe da bude spreman za naredne utakmice.

Zamjenik predsjednika Denizlispora Kan Sanlikan izjavio je na ceremoniji da su u klubu srećni zbog potpisivanja današnjeg ugovora.

"Po mom mišljenju, Subotić je jedan od igrača s najvećom karijerom koji je stigao u ovaj klub. Nije jednostavno dovesti ovakve igrače, jer morate ispuniti brojne kriterijume. Ne radi se samo o novcu, najvažnije je bilo pokazati porodičnu atmosferu u našem klubu. Zahvaljujemo se Subotiću što je odabrao naš klub. Nakon 25 dana napora i pregovora danas je potpisao. Nadamo se da će biti koristan za Denizlispor", rekao je Sanlikan.

Subotić je profesionalnu karijeru započeo u njemačkom Majncu, odakle 2008. godine prelazi u Borusiju Dortmund, gdje je proveo deset sezona. Nakon decenije na "Vestfalenu" prešao je u Sent Etjen, a potom i u Union Berlin.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC