• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jedva su izvukli živu glavu na kraju": Lalatović dijelio lekcije Standardu, poručuje da su se uplašili Vojvodine!

Autor Milutin Vujičić

"Pokazali smo dobar fudbal, iako njihova dva igrača zarađuju kao cijeli naš tim", poručio je trener Vojvodine poslije meča.

 Liga Evrope Standard Vojvodina Lalatović jedva su izvukli živu glavu Izvor: MN PRESS

Vojvodina je primila dva gola usljed loše postavke igrača, zaključak je Nenada Lalatovića sa konferencije za medije poslije eliminacije "lala" iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Početkom drugog poluvremena Novosađani su napravili penal, uspjeli da izjednače rezultat, ali novi kiks desio se čim su počeli produžeci. Na kraju nisu imali sreće i(li) snage da još jednom poravnaju rezultat na prelijepom "Moris Dufranu".

Možda će vas zanimati

"Mi smo imali bolje šanse, kao što sam rekao i juče oni su veliki klub, ali smo i mi. Rekli smo da se nećemo braniti i napali smo Standard"; poručio je ponosni Nenad Lalatović posle meča.

"Izjednačili smo na vrijeme, primili smo gol iz penala, da li je bio ili ne - ne znam, pokazali smo da igramo dobar fudbal. Zaslužili smo penale, po šansama smo mogli da dođemo do izjednačenja, posebno na kraju. Pokazali smo dobar fudbal, iako njihova dva igrača zarađuju kao cijeli naš tim".

Lalatović se zahvalio i delegaciji Vojvodine koja ih je bodrila tokom utakmice, u odsustvu navijača, poručivši da je gledao sve utakmice Standarda i vidio da se drugi brane zonski.

"Oni nisu imali hrabrosti da ih napadnu. Meni je svejedno protiv koga igramo, vjerujem da možemo svakog da pobedimo. Mislim da su nas malo potcijenili pred ovaj meč...", kazao je Lalatović, pa podsjetio na erupciju oduševljenja kod Belgijanaca kada je sudija svirao kraj.

"Vidite kako se Standard s takvim budžetom raduje, uplašili su se da ne ispadnu, kupuju vrijeme, vidjeli ste reakciju njihove uprave. Doživljavali su kao da igraju protiv male Vojvodine, ali pokazali smo im da smo veliki. Jedva su izvukli živu glavu na kraju", kazao je Lalatović misleći na šansu iz 118. minuta kada je golman Standarda refleksno odbranio.

"Moji momci su zaslužili penale, pa da vidimo ko je bolji", zaključio je trener Vojvodine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC