• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujićevi komplikovani dani u Liverpulu: Dao prvi gol, hvale ga, ali i spremaju za prodaju

Autor mondo.rs

U nedelji u kojoj je posle skoro tri godine odigrao takmičarski meč za klub i dao prvi gol njegovom dresu, ponovo se priča o tome gde će ga Redsi prodati. Cena je i dalje visoka.

 Grujićevi komplikovani dani u Liverpulu: Dao prvi gol, hvale ga, ali i spremaju za prodaju Izvor: Tanjug, Rui Vieira/AP Pool

Srpski vezista Marko Grujić (24) nalazi se u veoma nezahvalnoj poziciji na Enfildu.

Svakog dana dolazi na posao u trening centar šampiona Engleske u Melvudu, radi pod nadzorom Jirgena Klopa, u sredu je odigrao ceo meč Liga kupa, ali je činjenica da za njega nema mesta u strahovito jakom veznom redu.

Pamtiće nekadašnji Zvezdin đak ovu nedelju i svoj prvi gol za prvaka Premijer lige u zvaničnim utakmicama, ali su mu emocije sigurno pomešane, jer je svestan da i dalje neće dobiti minutažu u konkurenciji imena od kojih se podižu obrve.

Možda će vas zanimati

Od kada je stigao u Liverpul i u zimu 2016. počeo da dovodi igrače počev od Grujića, Klop je iz godine u godinu jačao ekipu i sastavio fenomenalnu sredinu. Trenutno na Markovoj poziciji ili u blizini igraju kapiten Džordan Henderson, zatim Džejms Milner, Nabi Keita, Aleks Okslejd-Čemberlejn, Điđi Vajnaldum, Fabinjo, a od prekoliko dana i fenomenalni Tijago Alkantara.

Grujićev talenat nikad nije bio sporan, kao ni njegov kvalitet, ali u ovoj konkurenciji je jasno da neće imati mesta  i da će za konstantne nastupe ponovo morati da napusti klub sa kojim ima ugovor do 2023.

Dok su ga navijači Liverpula prethodnih dana hvalili na društvenim mrežama posle dobre igre u četvrtak, nemački "Kiker" objavio je članak u kojem je detaljno pisao o statusu momka rođenog u Beogradu 1996.

Prema tom tekstu, Herta ima želju da do 5. oktobra i kraja prelaznog roka vrati Grujića nakon što ga je prethodne dve sezone pozajmljivala od Liverpula.

Grujić je prošle tri sezone proveo u Kardifu i u Berlinu, gde je u dresu Herte odigrao 54 utakmice i postigao devet golova uz tri asistencije. Za Liverpul do ove nedelje nije odigrao takmičarski meč skoro tri godine.

"Grujić je nedavno promenio menadžersku agenciju koja ga zastupa i trebalo bi da stigne signal iz Liverpula da je spreman da ga proda", objašnjeno je. Takođe, prema informacijama "Kikera", klub sa Enfilda traži za srpskog vezistu više od 20 miliona evra.

U takvoj situaciji, ako Liverpul bude istrajan u odluci da Grujića sada želi samo da proda, a ne da ga opet pozajmi, Herta bi se okrenula drugim rešenjima i klubovima koji su spremni da im ustupe igrače na sezonu.

Sa druge strane, ako ne stigne ponuda koja će zadovoljiti "Redse" i ispuniti njihov zahtev od "20 plus" miliona, deluje da će Liverpul opet biti prinuđen da pozajmljuje srpskog reprezentativca, četvrtu sezonu uzastopno.

Čekajući te odgovore, Grujić radi sa ekipom i čeka rasplet svoje situacije. Krajnji rok, 5. oktobar, se bliži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC