• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano može da režira katastrofu: Mogao je da zarazi igrače 25 klubova, cijela Evropa u strahu!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo je pozitivan na virus korona, a ta vijest je posijala strah u cijeloj fudbalskoj Evropi.

 Ronaldo može da režira katastrofu: Mogao je da zarazi igrače 25 klubova, cijela Evropa u strahu! Izvor: Guliver/Getty Image/Valerio Pennicino

Odjeknula je vijest da je jedan od najboljih fudbalera u istoriji Kristijano Ronaldopozitivan na virus korona. Već se govori o njegovoj neodgovornosti i izbjegavanju karantina, a ta nedisciplina bi mogla da ima strašne posljedice. 

Ne samo po njega i njegovo zdravlje, već i po skoro cijelu fudbalsku Evropu. Problem pravi utakmica Portugala i Francuske u Ligi Nacija koja je odigrana u nedjelju. 

Možda će vas zanimati

Ronaldo je odigrao 90 minuta u remiju bez golova, ali je veći problem od njegovog odigravanja meča to što su apsolutno svi igrači poslije meča željeli da se pozdrave i popričaju sa njim. Mladi vezista Rena Eduardo Kamavinga se na snepčetu čak pohvalio Kristijanovim dresom koji je dobio uz poruku da ga nikada neće oprati. 

Na meču Francuske i Portugala bili su igrači čak 25 klubova iz sedam liga. Sve "lige petice" su bile prisutne, a tu je bio i Ruben Semedo iz Olimpijakosa, te nekoliko fudbalera Porta. 

Najveći problem Kristijano bi mogao da napravi u Engleskoj. Fudbaleri Arsenala, Mančester sitija, Mančester junajteda, Liverpula, Čelsija, Totenhema, Evertona, Vulverhemptona i Lestera su bili u dodiru sa Kristijanom. 

Velika je bojazan i za Primeru, Barselona je imala najviše igrača na ovom meču, a tu su bili i igrači Real Madrida, Atletika, Sevilje i Granade. 

Bajern, Borusija Dortmund, RB Lajpcig i Ajntraht iz Frankfurta mogu da strahuju kada je Bundesliga u pitanju, a što se tiče Lige 1PSŽ, Ren, Olimpik Marsej i Lil su imali svoje igrače na ovom duelu. 

Antoan Grizman, Žoao Feliks, Pol Pogba, Bruno Silva,. N'Golo Kante, Rafael Varan, Ruben Dijas i Ugo Ljoris su samo neka od velikih imena koja će sada morati da se testiraju kako bi se uvjerili da nisu pozitivni na virus korona. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC