• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija bez kreativca protiv Škotske: Klub ipak potvrdio da je ofanzivni vezista zaražen koronom!

Autor Dragan Šutvić

Srbija će biti oslabljena u meču sa Škotskom.

 Filip Đuričić pozitivan na korona virus potvrdio Sasuolo Izvor: JON OLAV NESVOLD/FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE, Tanjug/Fudbalski savez Srbije/Jon Olav Nesvold

Finale baraža Lige nacija za ulazak na Evropsko prvenstvo igra se 12. novembra, kada u Beograd dolazi Škotska. Na tom meču Ljubiša Tumbaković neće moći da računa na sve fudbalere sa spiska.

Filip Đuričić neće moći da pomogne “orlovima”, pošto je njegov klub i zvanično potvrdio da je srpski vezista zaražen virusom korona.

Možda će vas zanimati

“Da bi izbjegli netačne informacije u mediima Sasuolo objavljuje da su u prvom timu urađeni testovi i da su zaražena tri prvotimca i dva člana stručnog štaba. Pozitivni igrači su Filip Đuričić, Lukas Haraslin i Federiko Riči. Napadač Federiko Riči je bio pozitivan na posljednjem testu, nema simptome i nalazi se u kućnoj izolaciji. Džeremiju Toljanu je posljednji test bio negativan, pa od sutra neće biti u samoizolaciji”, navodi se u saopštenju kluba.

Đuričić je od dolaska u Sasuolo opet u sjajnoj formi i bitan je dio tima Ljubiše Tumbakovića. On je na meču polufinala baraža protiv Norveške bio jedan od boljih na terenu i njegov izostanak će sigurno promijeniti planove Ljubiše Tumbakovića.

Ipak u srpski tim su stigle i dobre vijesti, pošto je iz Ajaksa potvrđeno da Dušan Tadić nije pozitivan na virus korona, pa će biti u timu 12. novembra.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC