• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Nedović su pregovarali, Dangubić hteo u Partizan: Obradovićev asistent otkrio detalje o potezima crveno-belih

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Evo kako su se stvari odvijale na Malom Kalemegdanu.

 Zvezda i Nedović su pregovarali, Dangubić hteo u Partizan: Obradovićev asistent otkrio detalje  Izvor: MN PRESS

Bogdan Karaičić, doskorašnji pomoćni trener Saše Obradovića u Crvenoj zvezdi, otkrio je brojne interesantne detalje o dešavanjima u klubu sa Malog Kalemegdana.

Karaičić je govorio o pojačanjima koja su na početku sezone bila dovedena, ali i o igračima koji su bili u razgovorima sa Zvezdom a da na kraju nisu došli među crveno-bele.

Možda će vas zanimati

Posle slabih rezultata i krize igre koji su usledili posle odličnog početka sezone došlo je i do rastanka između Obradovića i Zvezde.

Jedno od pitanja koje se nametalo po odlasku Obradovića i njegovog stručnog štaba bilo je da li je mogao da se uradi bolji posao po pitanju selekcije igrača.

"Ne mislim da smo pogrešili u dovođenju pojedinih igrača, tu pre svega mislim na Lojda, Voldena i Hola. Ne mislim da je Hol promašaj jer je projektovan da bude sekundarni plej i da se u toku sezone nađe prvi plej. U tom trenutku na tržištu smo imali opciju da izaberemo tri igrača na toj poziciji i izbor je pao na njega", istakao je Karaičić u intervjuu za "Sputnjik".

Ipak, drugih grešaka je na kraju bilo...

"Kasnije mislim da smo požurili, da se odluke nisu donosile u skladu metodologije kako te odluke treba da se donose za pojedine igrače. Zbrzali smo i požurili, ali nismo bili jedini... Za vreme Sašinog mandata već je bio dogovor da će Emanuel Teri napustiti ekipu – objasnio je Karaičić, a prethodno je Mali kalemegdan napustio I Tejlor Ročesti koji takođe nije pružao partije kao u prvom mandatu u Zvezdinom dresu", objasnio je Karaičić.

Izvor: MN PRESS

Doskorašnji pomoćnik Saše Obradovića potvrdio je da je Zvezda pregovarala sa Nemanjom Nedovićem, kao i da su klubu bili nuđeni Nemanja Dangubić i drugi igrači.

"Nedović je imao sastanak sa Sašom Obradovićem i agentom. Bilo je priče i pokušaja, koliko sam informisan. U jednom trenutku je bila obostrana želja da se to ostvari (da Nedović dođe, prim. aut). Ali u jednom trenutku se nije ostvario taj dogovor, da li zbog finansija ili nečeg drugog... Istina je da je bio ponuđen, istina je da su imali razgovor i da je bila volja i želja da se dovode", rekao je Karaičić i potom nastavio o drugim imenima:

"Bio je ponuđen i Kevin Pengos bivši košarkaš Žalgirisa i Barselone, ali kada saznaš koji je budžet za Pengosa, onda to više nije realno. Sama ta reč 'ponuđeni'... Jesu bili, a da li se realizovalo? Nije i to iz milion objektivnih razloga i na našu veliku žalost, pogotovo za Nemanju Nedovića."

Ipak, on ističe da stvari nisu tako jednostavne u poslu dovođenja igrača.

"Saša je imao razgovor sa Draganom Apićem, sa Dangubićem mislim da nije imao. U tom trenutku se dovodio Marko Simonović, tačnije vraćao. Na toj poziciji smo imali Dejana Davidovca, a i dobili smo naznake da Dangubić ima veću želju da završi u Partizanu. Bili su ponuđeni, ali to nije bilo sve crno-belo. Nije bila “da i ne'” situacija, nikada nije u ovom poslu", zaključio je Karaičić.

(MONDO/Sputnjik)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC