• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuju po Teodosiću, a kad se nije odazvao? Čović o Kokoškovu: Jedva čekaju da podnese ostavku! Izgubili smo kult...

Autor Milutin Vujičić

Nebojša Čović govorio je o reprezentaciji Srbije i statusu selektora Igora Kokoškova.

 nebojsa-covic-o-reprezentaciji-srbije-i-kokoskovu Izvor: Pink screenshot

Srbija je u nedjelju propustila šansu da se kvalifikuje na Olimpijske igre pošto je u Beogradu poražena od Italije, a taj poraz nas i danas boli.

Možda će vas zanimati

O neuspjehu reprezentaciji Srbije i statusu Igora Kokoškova danas je govorio Nebojša Čović, prvi čovjek Crvene zvezde. Pružio je podršku selektoru i istakao da se "jedva čeka da on podnese ostavku", upozorivši na alarmantne stvari u srpskoj košarci.

"Vi morate da razgovarate cijele godine sa našim košarkašima u inostranstvu", poručio je Čović na Pinku.

"Ne bih pričao o tome da nismo izgubili kult reprezentacije. Ne znamo da poštujemo grb, zastavu, našu himnu... Tu je i to pljuvanje po Milošu Teodosiću, ali kada je bilo da se on nije odazvao? Ne mislim tu samo na Jokića, da je preduzeto sve od strane KSS - igrali bi još neki, ali ne možete to da zapostavljate tokom godine, morate ih obići...", dodao je predsjednik Zvezde.

Istakao je da je Saša Đorđević jedno vrijeme kao selektor to radio, dok ga brine to što Igor Kokoškov sjedi na dvije stolice jer je komplikovano voditi reprezentaciju i evroligaški tim kao Fenerbahče.

Posebno ga brine budućnost srpske košarke.

"Neka objasne ljudi ono što treba da objasne, ali ja već tri-četiri godine pričam da je alarmantno stanje u srpskoj košarci. Mi imamo jednog starijeg igrača koji je bio natjeran da potpiše sa menadžerom da će mu davati 20% do kraja karijere, je l' vam to liči na Mamića? Odlaze djeca u Italiju ili Španiju ispod radara, kupe nam i to malo talenata što imamo. Strani klubovi prave kampove u Beogradu, čiji je posao da se pravi strategija o košarci? Kada Zvezda igra loše i ima lošu sezonu, ko prvi odgovara - pa ja!", zaključio je Čović i rekao da je nedostajala hemija u reprezentaciji.

"Možeš da imaš 15 najboljih, ako oni ne naprave hemiju - i ako jedan buši - to se sve vidi. Svaka čast momcima koji su se borili, vidjelo se da nema sistema".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC