• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić o strašnom padu Lazarevića: Nezgodno je pao, ali nije ništa ozbiljno

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako će Stefan Lazarević zaigrati, opet je jedan igrač otpao!

 Radonjić o strašnom padu Lazarevića: Nezgodno je pao, ali nije ništa ozbiljno Izvor: MONDO/Nikola Lalović/MN Press

Crvena zvezda ne uspijeva nikako da sklopi cijeli tim od početka sezone. Otkako su krenule pripreme povrede su treneru Radonjiću određivale ko će igrati, a onda je se i virus korona pojavio među košarkašima. 

Sada pred odlazak na meč sa Makabijem u drugom kolu Evrolige crveno-bijeli će biti bez velikog broja igrača, Osim Cirbesa, Lazića i Vajta na terenu najvjerovatnije neće biti ni Ostin Holins.

Možda će vas zanimati

"Situacija je vrlo slična kao pred meč sa Budućnosti. Holins će ići sa nama, ali mislim da su male šanse da može da nam pomogne sutra. Imamo još 24 sata do meča, pa da vidimo kako će da se razvija situacija. Ovo kako danas izgleda šanse su male. Ostalo je sve isto kao pred meč sa ekipom Budućnosti", istakao je Radonjić poslije treninga ekipe pred odlazak u Izrael. 

Sve je zabrinuo strašan pad Stefana Lazarevića u finišu meča protiv Budućnosti u ABA ligi. Iako se sumnjalo na potres mozga, on je sada dobro.

"Dobro, on je nezgodno pao, ugruvao se malo i ništa ozbiljnije od toga. Imali smo dosta tih čudnih situacija gdje smo izlazili sa ozbiljnim posljedicama, ovoga puta se to nije desilo", dodao je Radonjić. 

Pogledajte kako je Lazarević izgledao poslije teškog pada: 

Što se tiče ostalih igrača, uskoro se očekuje povratak kapitena Branka Lazića na timske treninge, a Davidovac i Dobrić koji su debitovali u sezoni na meču sa Podgoričanima sada su i definitivno iza sebe ostavili sve probleme.

"Cirbes je u izolaciji zbog korone, Vajt je i dalje vani, vidjećemo za nekoliko nedjelja kakva je situacija sa njim, da li može da počne da trči. Lazić radi određene vježbe, još sedam do deset dana i moći će da počne da radi sa ekipom. Ostali su igrači danas dobro, vidjećemo sutra", dodao je on.

Na kraju je dobio i pitanje da li misli da svi igrači treba da se vakcinišu. 

"Da naravno, mislim da treba i ne samo sportisti nego treba svi da se vakcinišemo. Ja u petak idem da primim treću vakcinu. Imamo još jednog igrača koji će u petak biti vakcinisan, svi ostali su vakcinisani", poentirao je Radonjić. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC