• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić ljut na svoju ekipu poslije "stotke" Cedevita Olimpije: 80 odsto ekipe nije bilo prisutno na utakmici!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Par igrača je pokazalo želju i volju, ali ostali nisu bili tu. Kao trener neću dopustiti da se neko ovako ponaša", rekao je trener Igokee nakon ubjedljivog poraza njegove ekipe u Laktašima.

 dragan bajić poslije igokea cedevita olimpija  80 odsto ekipe nije bilo prisutno Izvor: MN PRESS

Dvadesetak dobrih minuta imali su košarkaši Igokee u subotu protiv Cedevita Olimpije, ali loša igra u napadu i potpuni raspad u odbrani kumovali su ubjedljivom porazu 101:83.

Fantastičnu treću četvrtinu odigrali su gosti koje je na ovom meču predvodio Melvin Edžim, dok ekipi Dragana Bajića nije pomogla ni najbolja partija Marka Jošila sa 15 poena.

Možda će vas zanimati

 On je bio jedan od rijetkih koji su bili raspoloženi večeras pa je poraz sasvim zaslužen, a trener Igokee bio je razočaran igrom i odnosom svoje ekipe.

"Čestitke Cedeviti na zasluženoj pobjedi, bili su bolji. Mogu da budem zadovoljan sa 15-20 minuta gdje smo pružili dobar otpor. Međutim, primili smo preko 50 poena za poluvrijeme što je neprihvatljivo. U startu treće smo se raspali, Cedevita je otišla na veliku prednost i to su onda sačuvali“, rekao je Bajić, a onda kritikovao svoju ekipu.

"Ono što me brine je odnos igrača prema ovakvoj utakmici i protivniku. Smatram da ne treba ja da posebno motivišem protiv ovako atraktivne ekipe. Večeras smo imali potpuno različit pristup u odnosu na utakmicu sa Crvenom zvezdom. Sedamdeset-osamdeset odsto ekipe nije bilo prisutno na utakmici, šta je razlog ne znam. Staću iza njih poslije svakog poraza gdje damo sve od sebe, ali 80 odsto igrača nije bilo prisutno večeras. Možda prvih pet minuta imali smo tu želju, a poslije toga sve te ničije lopte su bile njihove“, rekao je Bajić i nastavio:

"Par igrača je pokazalo želju i volju, ali ostali nisu. Kao trener neću dopustiti da se neko ovako ponaša. Pojedinci se moraju zapitati kakav odnos imaju i na tome ćemo poraditi. Sutra ćemo iskoristiti da se odmorimo, sedmicu ćemo posvetiti treningu i spremnije dočekati nastavak takmičenja. Poraz je možda i dobro došao gledajući jačinu protivnika. Nekad to dobro dođe da se osvijestimo, dignemo glavu i vidimo gdje smo. Vjerujem u momke, ali pristup pojedinih igrača je neprihvatljiv“, zaključio je Bajić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kent

Gdje je Radanov sad grize protiv CZ i unosi se klupi kao šibicar

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC