• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva pobjeda Radnika u novoj sezoni! Promo iz Donjeg Vakufa "pao" u Bijeljini! 

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Radnika su uspjeli da prekinu crnu seriju u prvenstvu Bosne i Hercegovine i stignu do prve ovosezonske pobjede.

 Radnik - Promo, Košarkaška liga BiH, 4. kolo Izvor: Youtube/KSBiH

Poslije debakla od Zrinjskog u Mostaru, kao i domačeg poraza od Bratunca, bijeljinski tim je u srijedu dočekao Promo iz Donjeg Vakufa u okviru četvrtog kola i zabilježio prvu pobjedu u sezoni!

RADNIK - PROMO 78:70 (21:17, 15:17, 21:15, 21:21)

Iako su izabranici Vladimira Radovanovića dobro ušli u meč i poslije prve četvrtine stekli prednost od četiri poena, nisu uspjeli da do odlaska na odmor steknu neku osjetniju prednost.

Štaviše, vodila se veoma izjednačena borba pa je na semaforu poslije prvog poluvremena stajalo samo "plus dva" za sembersku ekipu - 36:34.

Izvor: Youtube/KSBiH

Semberci su u trećoj četvrtini bili poprilično dominantniji i umalo su stigli do dvocifrene prednosti, međutim, učenici Slobodana Ninića su nošeni raspoloženim Aleksandrom Ilićem, uspjeli da rezultatski ostanu u igri pred odlučujućih 10 minuta.

Sa "plus osam" (57:49), Radnik je ušao u posljednji period, a onda za nekoliko minuta otišao na dvocifrenu razliku na parketu bijeljinske Gimnazije. Kad se poenima Srđana Jovanovića domaćin odlijepio na +15 (73:58) bilo je jasno da će crna serija Bijeljinaca biti prekinuta i da će zabilježiti prvi trijumf u sezoni.

Nisu gosti iz Donjeg Vakufa imali adekvatan odgovor na čvrstu odbranu domaćina koja je donijela dosta laganih poena, pa su u Bijeljini zabilježili drugi poraz u sezoni.

Džeremaja Džordan Bel bio je najefikasniji u ekipi Radnika sa 20 poena, Bogdan Riznić je dodao 14, koliko je zabilježio i Dejan Kokorus, a dvocifreni učinak ostvario je još i Srđan Jovanović (11).

Kod tima iz Donjeg Vakufa, apsolutno prvo ime susreta bio je Aleksandar Ilić sa 22 pogotka, ali je izostala pomoć njegovih saigrača, posebno Dilana Karla (8) i Šejna Getlinga (7). Jedinu ispomomoć Ilić je imao u prezimenjaku Urošu Iliću, koji je postigao 11 koševa.

Košarkaška liga BiH, 4. kolo

Radnik - Promo 78:70

Odigrano u utorak
Leotar - Mladost 90:87

Odigrano u nedjelju
Zrinjski - Sloboda 65:83

Odigrano u subotu
Bratunac - Posušje 70:78

Odigrano u četvrtak
Široki - Spars 80:72

Bosna Rojal - Borac (odgođeno)

Standings provided by SofaScore LiveScore

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC