• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Partizana su najbolji! Novače, je li tako? Obradović "pecnuo" Đokovića, pa obojica prasnuli u smijeh (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Napravili su Novak Đoković i Željko Obradović pravi šou na konferenciji.

 đoković obradović panel diskusija šou Izvor: MN PRESS

Organizovao je Novak Đoković sa svojom fondacijom zanimljivu panel diskusiju. Pozvao je legendarnog trenera Željka Obradovića i čuvenu srpsku košarkašicu Sonju Vasić.

Oni su pričali o raznim temama, najviše o radu sa mladima i o važnosti roditelja, uspostavljanju autoriteta i mnogim raznim temama.

Možda će vas zanimati

Jedan od momenata o kojima se mnogo priča je napravio upravo Obradović. Bilo je to u dijelu kada je pričao o motivaciji. Napravio je šou sa prvim reketom svijeta.

"Navijači Partizana, koji su najbolji na svijetu. Hvala Novače", izgovorio je Željko i sačekao Novakovu reakciju.

Na to se Novak samo nasmijao, ispratio aplauzom, pošto je dobro poznato da je Đoković navijač Crvene zvezde, nedavno je bio i na utakmici protiv Barselone. Poslije kratke pauze je Željko nastavio da objašnjava na šta je mislio.

"Privilegija je da radiš ono što voliš, logično je da gubiš neke stvari. Ja se u ovoj koži osjećam fenomenalno, uživam da provodim vrijeme sa igračima, energija i motivacija koja je najveća ikad. Evo, skoro sam pitao svoje igrače na treningu da li vide da sam ja motivisan. Rekli su mi da vide, onda ih pitam šta je problem sa njima. Kako je moguće da ja, maltene čičica, imam motivaciju, a vi ne možete da je nađete."

Onda je ponovo pričao o navijačima.

"Sinoć smo igrali protiv Slaska i ja ni sad ne znam kako smo mi ono dobili. Navijači imaju tu pjesmu pred izlazak na parket i to je jedna divna pjesma, nešto nevjerovatno. Pogodilo se da tu budu četvorica srpskih igrača na oko 10 sekundi pred izlazak. Pitao sam ih da li je moguće da to ne utiče na njih, da neće da se bace za loptu. Navijač cijeni ta krvava koljena. Može da se dobije, izgubi, ali sa motivacijom sve počinje i završava se. Posvećenost, motivacija i koncentracija, to su tri ključa", zaključio je Obradović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC