• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić jasan - Kalinić je naš lider! Trener Zvezde pričao o ključnim bacanjima, šutu za tri, spomenuo i Lazarevića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je analizirao poraz u Istanbulu.

 dejan radonjić izjava crvena zvezda poražena od efesa Izvor: MN PRESS

Malo je nedostajalo Crvenoj zvezdi da sruši prvaka Evrope u Istanbulu (84:83). Poslije velike borbe i dramatične završnice su poraženi.

U posljednjim sekundama je Nikola Kalinić promašio dva slobodna bacanja (82:83), Vasilije Micić je zatim fauliran, bio je siguran sa penala i tako je stavio tačku na utakmicu.

Možda će vas zanimati

Po završetku meča je Dejan Radonjić na konferenciji za medije pričao o dešavanjima na parketu, ali i o pojedincima poput Kalinića (20, 5as) i Stefana Lazarevića (7, 5sk).

"Nikolin uticaj je veliki. On je lider tima. Promašio je ta slobodna bacanja, ali se greške dešavaju. Naravno da nisam srećan zbog toga, jer smo igrali dobar meč. Smatram da smo zaslužili pobjedu, na kraju su neki detalji odlučili", rekao je Radonjić.

Analizirao je zatim i sam meč.

"Dobra utakmica, početak je bio previše 'mekan', dosta grešaka smo napravili. Poslije toga smo igrali mnogo bolje. Imali smo šansu za pobjedu. Izgubili smo, napravili smo neke defanzivne greške u samoj završnici."

Na konstataciju turskih novinara da crveno-bijeli mnogo bolje igraju napadački u posljednje vrijeme, posebno kada je šut za tri poena u pitanju, dao je interesantan odgovor.

"Odigrali smo dobro, ali kada odigrate meč sa ovakvim grešakama u odbrani. Dali smo im slobodna bacanja za pobjedu. Mnogo bolji smo bili ofanzivno u posljednjim nedeljama, ne samo u ovom meču, u velikom broju utakmica smo dobro šutirali za tri, osim tog duela sa Barselonom."

Na kraju je odgovorio na pitanje o Lazareviću.

"Drugi put je u Zvezdi, neke mečeve je igrao, neke nije. Bio je dobar na obje strane terena i nadam se da će nastaviti tako", zaključio je Radonjić.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC