• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea u Belgiji traži prolaz ka TOP 16 fazi Lige šampiona: Ništa neće biti kao u Laktašima…

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandrovčani na revanš plej-in FIBA Lige šampiona nose zalihu od 15 poena, ali daleko od toga da je sve riješeno u ovom dvomeču.

 Marko Jošilo i Aleksa Radanov Izvor: MN PRESS

Odigrali su košarkaški Igokee sjajno u prvom meču plej-ina za plasman u TOP 16 fazu FIBA Lige šampiona, ali sada trijumf iz Laktaša treba da potvrde u Belgiji.

"Igosi" na revanš protiv Ostendea stižu sa zalihom od 15 poena (87:72), ali svjesni su svi u taboru najbolje ekipe u RS i BiH da ne smije biti opuštanja, te da još ništa nije gotovo.

Možda će vas zanimati

"Poslije više od 10 dana prinudne pauze i prinudnog odmora na programu je druga utakmica plej-ina BCL. Nalazimo se u situaciji koja je nova za sve nas. Igramo protiv ekipe koja je vrlo organizovana i igra metodično sa jasno izraženim principima. Ono što je evidentno je da nismo imali vremena da se pripremimo za utakmicu na način na koji to obično činimo. Iz tog razloga i zbog zahtjeva ove utakmice, možda je vrijeme da prozovemo tu našu zonsku odbranu koja nam je u prvom dijelu sezone donijela dosta dobrih rezultata. Bez obzira na sve okolnosti idemo tamo da se borimo i da odigramo najbolju partiju sa kartama koje su nam podijeljene", rekao je Marko Barać, pomoćni trener Igokee m:tel.

Marko Jošilo svjestan je da problem sa korona virusom nikako ne idu naruku nikome.

"Prvu utakmicu smo ubjedljivo dobili na našem terenu. Međutim ova druga dolazi poslije jednog perioda gdje smo bili inficirani virusom kovid 19, i priprema za samu utakmicu je bila mnogo teža. Naš cilj je da pobijedimo u Belgiji i obezbijedimo plasman u TOP 16. Sigurno je da ćemo stremiti ka tome. Mislim da su momci odlično trenirali ovaj kratak period koji smo radili zajedno i mislim da ćemo biti spremni za tu utakmicu. Ekipa Ostendea sigurno će igrati drugačije nego što su igrali u Laktašima. Oni su ekipa koja igra jako dobro na domaćem terenu i mi ćemo morati odgovoriti na pravi način da bismo uspjeli da pobijedimo i plasiramo se u TOP 16", istakao je Jošilo.

Duel Ostendea i Igokee na programu je u utorak od 20 časova.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC