• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spriječen "masakr"! Barsa protiv Reala povela 24:2, pa ih lagano razbila: Mirotić i drugovi dijelili packe usred Madrida

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Moglo je ovo da bude i daleko bolnije po Real...

 barselona deklasirala real madrid u evroligi Izvor: Profimedia

Očekivan je spektakularan "El Klasiko" u derbiju kola Evrolige, a umalo da dobijemo "masakr". Barselona je potpuno nadigrala Real Madrid u dugo očekivanom okršaju, a meč je prijetio da postane neponovljivo poniženje za domaće!

REAL MADRID - BARSELONA 68:86
/8:28, 23:24, 24:19, 13:15/

Možda će vas zanimati

Barselona je došla u Realovu dvoranu i usred Madrida uradila nešto nevjerovatno. Otvorili su utakmicu serijom 24:2 i već tada jasno stavili do znanja svima da pitanje neće glasiti "Ko će pobijediti u El Klasiku?" već "Koliko ubjedljivo će Real biti ponižen?"

I na kraju je semafor pokazao da se radi o 18 poena, a i te kako je moglo biti i više. Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa bila je izuzetno motivisana od početka, ali su već sredinom druge četvrtine shvatili da nema potrebe da se previše zamaraju.

Baš tada su stigli do maksimalnih 26 poena razlike, a do ubjedljivog trijumfa ih je predvodio Nikolas Laprovitola sa 20 poena i sedam skokova.

Dvocifreni u Barsi su bili i Dante Eksum sa 13, Brendon Dejvis sa 11 i Kajl Kjurik i Nik Kalates sa po 10 poena. Nikola Mirotić je upisao devet poena. Najefikasniji na meču je zapravio bio Realov Valter Tavares sa 25 poena, ali nije mu ništa vrijedilo.

Nijedan drugi igrač Reala nije "dobacio" do dvocifrenog učinka, pa je tako u derbiju dva najbolja tima Evrolige sada došlo do potpunog poravnanja. I Barsa i Real imaju skor 20-5, ali Madriđanima će još dugo bridjeti obrazi...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC