• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosta Kondić poslije osvajanja Kupa Srpske: Banjalučka publika je nosila Borac, dođite i na Kup BiH!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bek Borca Kosta Kondić bio je prezadovoljan poslije osvajanja Kupa Republike Srpske.

 Kosta Kondić nakon osvojenog Kupa RS sa KK Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučani su u finalu 29. po redu izdanja Kupa RS savladali trebinjski Leotar i po deseti put podigli pehar namijenjen pobjedniku ovog takmičenja.

Crveno-plavi su slavili 94:86 (31:19, 20:14, 23:25, 20:28) prvenstveno zahvaljujući odličnoj igri u prvom poluvremenu, koji su riješili u svoju korist sa "plus 18" razlike.

Međutim, u nastavku su gosti iz Trebinja uspjeli da se vrate u meč smanjivši razliku na samo šest koševa, da bi potom Kosta Kondić i ekipa odbili te napade i stigli do na kraju zasluženog trijumfa.

"Nakon 14 godina uspjeli smo da osvojimo Kup Republike Srpske i mogu da čestitam saigračima, trenerima i svima u klubu, kao i protivnicima na sjajnoj borbi. Pokazali su zbog čega su igrali u finalu", rekao je košarkaš Igokee na pozajmici u banjalučkom klubu.

U trenucima kad se "lomila" utakmica u "Boriku", Kondić je pogodio nekoliko važnih poena što je podiglo skoro dupke punu dvoranu na noge. Ujedno je bio i najefikasniji akter sa 21 košem.

"Istina je da me publika nosila, bila je sjajna atmosfera u 'Boriku' i želim da im zahvalim za podršku koju su nam pružili i tokom 'balona' Druge ABA lige, kao i ovom finalu. Takođe ih pozivam da nam pomognu na predstojećem Kupu Bosne i Hercegovine sljedećeg vikenda", istakao je Kondić.

Inače, u subotu u polufinalu Kupa BiH, Borac će igrati protiv Širokog (20.00), dok se u drugom polufinalnom dvoboju nešto ranije sastaju Igokea i tuzlanska Sloboda (17.00).

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC