• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda dočekuje Igokeu m:tel: Dragan Bajić pun riječi hvale za Radonjića i tim crveno-bijelih

Autor Haris Krhalić

U subotu od 13 časova košarkaši Crvene zvezde u posljednjoj utakmici ligaškog dijela ABA lige dočekuju Igokeu m:tel

 Crvena zvezda Igokea ABA liga najava Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee m:tel u posljednjoj utakmici ligaškog dijela ABA lige gostuju u Beogradu kod Crvene zvezde. I ako ova utakmica nema rezultatski značaj čini se kako i jedni i drugi žele da stignu do pobjede.

U timu iz Laktaša očekuju tešku utakmicu koja će, prema riječima Dalibora Ilića, biti prava provjera forme pred početak plej-ofa.

"Očekuje nas posljednja utakmica u ligaškom dijelu ABA lige protiv Crvene zvezde u Beogradu. Utakmica nema rezultatskog pritiska pošto su pozicije već osigurane. Ne idemo u Beograd da samo odigramo. Pripremamo se za utakmicu koja će biti dobra provjera u kakvoj smo formi pred početak plej- ofa. Nadam se da ćemo pružiti svoj maksimum i da ćemo se vratiti kući sa dobrom utakmicom iza nas, a ako nam se ukaže prilika, trudićemo se da je maksimalno iskoristimo", rekao je igrač Igokee Dalibor Ilić, na današnjoj konferenciji za medije.

Takođe, i trener Aleksandrovčana Dragan Bajić je govorio o susretu sa Zvezdom za koju samo ima riječi hvale.

"Nastavak lige nakon 14 dana, imali smo vremena i za odmor i da poslije odmora pojačamo intezitet treninga, da bismo se što bolje pripremimo za ono što nas očekuje, a to je plej-of ABA lige i Liga 6 u domaćem prvenstvu. Pokušaćemo da pružimo što bolji otpor i da odigramo dobru utakmicu. O Crvenoj zvezdi ne treba trošiti riječi, oni su tim koji je doživio samo dva poraza i da drže poziciju broj jedan. To dovoljno govori o radu mog kolege Radonjića i cijelog tima. Opasni su u oba pravca i sigurno ćemo trebati uložiti mnogo napora da bismo pružili dobar otpor i da budemo rezultatski u utakmici, a ako nam se pruži neka šansa, trudićemo se svim snagama da je iskoristimo. Imali smo u ovom periodu nekih zdravstvenih problema, ali sada su svi igrači na raspolaganju što mene kao trenera raduje", rekao je Bajić.

Podsjećamo, Crvena zvezda će nakon ligaškog dijela takmičenja, bez obzira na ishod ove utakmice, ostati na prvoj poziciji ispred Partizana. S druge strane Igokea će ligaški dio takmičenja okončati na petoj poziciji.

Utakmica između Crvene zvezde i Igokee je na rasporedu u subotu od 13 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC