• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Ništa još nije gotovo, pobjedom protiv Studentskog centra možemo do plej-ofa!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

“Ne želim da zavisim od drugih, samo od sebe, sutra imamo prvi test iz kojeg možemo doći do cilja”, poručio je trener Igokee m:tel Dragan Bajić pred duel sa SC Derbi.

 Igokea, Dragan Bajić Izvor: ABA league/Dragana Stjepanović

Borba za pozicije i plej-of u ABA ligi i dalje traje.

Košarkaši Igokee već duže vrijeme su na mjestu koje vodi u završnicu, činilo se da je pobjedom protiv Zadra i završila brige, ali još nije sve definitivno riješeno.

Možda će vas zanimati

 Trener Dragan Bajić upravo to podvlači pred novi duel u Laktašima, ovog puta protiv ekipe SC Derbi.

"Što se tiče utakmice, mi smo prije dva kola bili odškrinuli vrata plej-ofa međutim gledajući da je bilo nekakvih iznenađenja u proteklom kolu i da ima još zaostalih utakmica, može se reći da se još ništa ne zna. Ja kao trener ne želim da ne zavisim od drugih, zavisimo samo od sebe i sutrašnja utakmica je prvi test iz kojeg možemo doći do cilja i da se plasiramo u plej-of ABA lige", rekao je Bajić.

Kao i prošlog puta u Laktašima kada je gostovao Zadar, dolazi ekipa koja je prethodno pobijedila Budućnost, jednu od vodećih ekipa regionalne lige.

"Ekipa SC Derbi možemo reći je debitant u ligi ali i najprijtnije iznenađenje, međutim gledajući na roster i tim kojim raspolažu pokazuju da je to skup jako dobrih i kvalitetnih igrača, a u prilog tome govori i rezultat koji su postigli ove sezone. Tim sa jakim tijelima i odličnom energijom, sa agresivnom odbranom po cijelom terenu ne dozvoljavaju protivniku ništa lako, a to su i dokazali u prošlom kolu pobjedivši Budućnost. Mi moramo, rekao sam svojjim igračima, shvatiti ovu utakmicu kao da nam dolazi najkvalitetniji tim u ABA ligi, i samo jednim ozbiljnim pristupom i da damo svoj maksimum te ispoštujemo sve dogovore iz svlačionice, možemo se nadati pozitivnom rezultatu", istakao je Bajić.

Tokom prošle utakmice protiv Partizana u Beogradu trener Igokee imao je šta da kaže svom igraču Aleksi Radanovu, a zanimljivo je da je upravo on najavio utakmicu sa svojim trenerom.

"Očekuje nas jedna utakmica protiv SC Derbi, veoma kvalitetnog protivnika. Igraju u dobrom ritmu, i u borbi su za plej-of , a u posljednjem kolu su pobijedili favorizovanu ekipu Budućnosti i sigurno će tražiti svoju šansu protiv nas. Mi smo se spremali cijele semice i trudili se da održimo naš kvalitet na maksimalnom nivou i spremali smo se da bismo taj meč dobili i odbranili domaći teren", rekao je Radanov.

Dule Igokee m:tel i SC Derbi igra se u subotu u 17.00 časova u Laktašima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC