• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje završnica ABA lige! Cedevita Olimpija dočekuje Igokeu m:tel

Autor Haris Krhalić

U četvrtfinalu završnice ABA lige, Igokea m:tel će snage odmjeriti sa ekipom Cedevita Olimpije.

 Cedevita Olimpija Igokea ABA liga najava Izvor: MN PRESS

Nakon poraza u posljednjoj ligaškoj utakmici ABA lige, od Crvene zvezde, Igokeu m:tel očekuje završnica u ovom takmičenju. U okviru četvrtifinala ekipa iz Laktaša u subotu očekuje prva utakmica protiv Cedevita Olimpije.

Trener Igokee m:tel Dragan Bajić je u najavi utakmice nahvalio svoj tim.

Možda će vas zanimati

"Kreće borba kroz plej-of, Igokea m:tel je drugu godinu za redom učesnik završnice i ravnopravan potivnik sa ekipama kao što su Partizan, Crvena zvezda, Budućnost i Cedevita Olimpija i mislim da je to velika čast za ovaj klub. Gledajući i organizaciju i rezultatski ne zaostajemo puno za većim klubovima. Kao trener sigurno sam ponosan na igrače sa kojima radim i evo već dvije godine za redom bilježimo dobre rezultate i u najužoj konkurenciji za visoki plasman", rekao je Bajić.

Trener Igokee m:tel Dragan Bajić je rekao i kako respektuje tim iz Ljubljane te ih smatra favoritom u ovoj utakmici.

"Što se tiče ekipe Cedevita Olimpije stvarno imam veliki respekt prema tom timu i zadnje gostovanje u Ljubljani i razgovor sa ljudima iz Cedevita Olimpije i kolegom Golemcom iznio sam svoje mišljenje da su uz sve promjene od početka lige stvorili jedan veoma moćan tim, što su pokazali u posljednjem periodu gdje su bilježili dobre rezultate kako u Evropi tako i u AdmiralBet ABA ligi. Oni su u ovom meču favoriti, taj tim je dobio na samopouzdanju, igrački kvalitet je neosporan i djeluju kao cjelina i dobro uigran tim. Mi kao tim sigurno kroz ove utakmice nećemo ući sa bijelom zastavom, pokušaćemo dati maksimum sebe da ovo što smo spremali za ovu utakmicu ispoštujemo na najvišem nivou, samo taj pristup i maksimalni fokus na zadatke koje smo sebi postavili može nam dati nadu da ostvarimo pozitivan rezultat", dodao je Bajić.

Glavni strateg ekipe iz Laktaša govorio je i o problemima u timu.

"Problem smo imali pred utakmicu sa Crvenom zvezdom uvukao se neki virus u ekipu, Đorđević nije ni igrao, Tanasković bio rovit ali je igrao, poslije je osjetio posledice, a tokom sedmice Radanov i Stivens su isto pauzirali i nadam se da će za utakmicu sa Cedevita Olimpijom svi biti spremni", zaključio je Bajić.

Za medije je govorio i igrač Igokee m:tel, Marko Jošilo.

"Čeka nas utakmica protiv ekipe Cedevita Olimpije koji su ove godine igrali izvanredno, biii su četvrti u AdmiralBet ABA ligi. Igrali su jako dobro, pobijedili su nas u oba ligaška okršaja i sigurno je da tu oni imaju ulogu favorita i na kraju krajeva oni brane domaći teren. Ne bih nikoga od njih posebno izdvajao, radi se o jednoj dobroj skupini, imaju nekoliko vrsnih igrača i pred nama je težak zadatak. To je veliki izazov za nas i mislim da moji saigrači i ja treba da se držimo nekog našeg dogovora kojeg nam je stručni štab predočio, i sigurno je da imamo neku šansu, ali moramo da budemo na svom maksimumu, da vjerujemo u pobjedu i naravno da probamo da ih iznenadimo", rekao je Jošilo.

Podsjećamo, Crvena zvezda i Partizan obezbijedili su mjesto u polufinalu, dok će se u četvrtfinalima sastati Cedevita Olimpija i Igokea te Budućnost i FMP. Završnica prvenstva se igra na dvije dobijene utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC