• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić nezadovoljan izdanjem Igokee m:tel u Ljubljani: Odmah sam osjetio da nismo na potrebnom nivou

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poražena je Igokea m:tel u prvom četvrtfinalnom meču plej-ofa ABA lige od Cedevita Olimpije, a trener Dragan Bajić svjestan je svih nedostataka u igri svog tima.

 izjava dragana bajića nakon poraza igokee od cedevita olimpije Izvor: ABA liga j.t.d/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Nije Igokea m:tel uspjela da isparira Cedevita Olimpiji u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Tim iz Ljubljane iskoristio je prednost domaćeg terena i pred svojim navijačima slavio 93:79, te na drugi meč u Laktašima (srijeda, 19 časova) odlazi sa vođstvom od 1:0 u seriji.

Možda će vas zanimati

Trener "igosa" Dragan Bajić svjestan je nedostataka u igri svog tima. Kako kaže, već u uvodnoj četvrtini bio je svjestan da to nije to što je očekivao.

"Čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobjedi. U prvoj četvtrini i uopšte u prvom poluvremenu ja kao trener osjetio sam da nismo na nivou na kojem bi trebalo da budemo, ako hoćemo da pariramo ovakvom timu. Jednostavno, nije bilo koncentracije u određenim momentima i nije bilo ispunjavanja zadataka", žali Bajić za boljom partijom Aleksandrovčana.

Smatra da su rivalu olako prepuštali igru, što su košarkaši slovenačkog predstavnika znali da kazne.

"Problem je što nismo ulazili u taktičke faulove, što je jako bitno protiv ekipe koja je na svom terenu izuzetno opasna iz kontre, iz pozicione igre isto tako. Ako im se dopusti, ekipa Cedevita Olimpije znala je da pobijedi mnogo kvalitetnije ekipe nego što smo mi. Problem u prvom poluvremenu bio je i ofanzivni skok, gdje smo rivalu dozvolili nekih 13 uhvaćenih lopti, što je nedopustivo. Uz sve to, imali su odličan postotak šuta za tri poena", dodao je Bajić.

Izvor: ABA liga j.t.d/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Bila je Igokea m:tel pred odlazak na odmor na "minus četiri", a onda je najbolji pojinac na meču Džejkob Pulen pogodio šut za tri poena i pred drugo poluvrijeme osigurao sedam poena prednosti svom timu. Moguće da je taj pogodak bio i prelomni trenutak meča.

"Imali smo sedam poena zaostatka, ali na početku drugog poluvremena ponovo je uslijedio pad koncentracije. Primili smo lagane poene, dozvolili Cedeviti da ode na plus 13 u kratkom periodu. Pokušali smo i imali momente kad smo se opet vratili u meč, ali mislim da nismo imali dovoljno snage, pameti i koncentracije da dođemo do pobjede u večerašnjem meču."

Vremena za žaljenje nema mnogo. Već u srijedu na programu je drugi meč u kojem će Bajićevi izabranici morati da pokažu mnogo više ukoliko ne žele ekspresnu eliminaciju.

"Pokušaćemo se regenerisati poslije ovog meča, odmoriti se, analizirati prvi susret i u Laktašima pokušati da ostvarimo pobjedu kako bismo se vratili u Ljubljanu na treću utakmicu", poručio je trener Igokee m:tel Dragan Bajić.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča u Ljubljani.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Haha

Pa što nisi nešto uradio/promijenio povodom toga?

Če

@Haha Sta da uradi obični klen!?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC