• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuridža presudio i zakazao okršaj sa Partizanom! FMP pao u završnici, poznati su svi parovi polufinala ABA lige!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

FMP je izgubio u Železniku, pa će se u polufinalu sastati Budućnost i Partizan.

 Budućnost se plasirala u polufinale ABA lige Izvor: MNPRESS

Poznati su svi parovi polufinala ABA lige. Za plasman u finale boriće se Crvena zvezda i Cedevita Olimpija, odnosno Partizan i Budućnost. Sve je riješeno poslije duela u Železniku.

FMP je napravio podvig, došao do baraža za polufinale, pružio je veliki otpor crnogorskom timu, ali su na kraju Podgoričani ti koji su prošli. Tim Aleksandra Džikića je pobijedio - 74:79 (25:25, 21:15, 10:19, 18:20).

Možda će vas zanimati

Nenad Stefanović i "panteri" definitivno imaju razlog za zadovoljstvo zbog odličnih igara ove sezone. Na kraju je falilo i malo sreće za novi šok. Zbog toga što su obje serije završene u dva meča polufinalni dueli će najvjerovatnije početi ranije, čeka se zvanična potvrda termina.

FMP je odigrao odlično prvo poluvrijeme. Na krilima Tasića i Džounsa su u završnici prvog dijela poen prednosti (35:34) pretvorili u "+8" (46:38), da bi Kuridža zatim bio brži od sirene, ali je domaćin sa vođstvom otišao na pauzu (46:40).

Podgoričani su se u potpunosti vratili u trećoj dionici. Postepeno su smanjivali zaostatak i u posljednji kvartal ušli su sa prednošću (56:59). Bio je to znak da slijedi drama. Upravo to se i dogodilo u posljednjoj dionici. Na dva minuta prije kraja je Nevels ukrao loptu i izjednačio (72:72).

Tada je Kuridža pogodio pod faulom, pogodio je dodatno bacanje. Tasić je promašio trojku, Peri je realizovao oba slobodna bacanja na 90 sekundi prije kraja (72:77). Stepanović je zatim pogodio, Peri je mogao da riješi meč, nije pogodio, Džouns je promašio trojku za produžetak, a Tasić nije uhvatio loptu u napadu poslije čega je Atić sa penala stavio tačku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC