• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković poslije meča oduševio košarkaše Srbije: Isplivala fotka iz hotela - tu je i povrijeđeni Vasa Micić! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković bio je u posjeti košarkašima Srbije i poslije meča sa Grčkom.

 đoković posjetio košarkaše srbije Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije napravili su prvi korak ka Svjetskom prvenstvu. Pobijedili su Grčku u prepunoj beogradskoj "Areni" (100:94). Oboren je i rekord i svi su mogli da uživaju u spektaklu, tu je bio i Novak Đoković. Najbolji srpski teniser pružio je podršku "orlovima", sjedio je sa Željkom Obradovićem u društvu oca Srđana, sina Stefana i brata Đorđa. Bilo je tu još poznatih lica, ali je Nole privukao najviše pažnje, a poslije meča je oduševio košarkaše.

Iz Košarkaškog saveza Srbije stigla je potvrda da je Đoković po završetku meča otišao da posjeti igrače u hotelu i da im pruži podršku pred meč sa Turskom. Ono što svakako raduje dodatno sve jeste da je tu bio i povrijeđeni Vasilije Micić. "Poslije podrške u Areni, poslije utakmice nas je Novak posjetio i u hotelu i uputio nam je riječi podrške pred naredne izazove", poručili su iz KSS.

Izvor: KSS

Ono što svakako ohrabruje jeste što je tu bio i Vasa i da je djelovao dobro raspoložen. Srpski plejmejker se povrijedio u prvom poluvremenu i u bolovima je napustio parket. Svi su zbog njega zabrinuti i čekaju se izvještaji ljekara o tome. "Povreda nije teška, sada je najvažnije da naš medicinski tim pomogne da ne dođe do oticanja zgloba", rekao je Pešić poslije utakmice.

Na fotografiji je i selektor Pešić sa širokim osmijehom što je dobar znak pred okršaj u Istanbulu, a onda i predstojeći Eurobasket. Svi u timu nadaju se da će prvi plejmejker "orlova" uspjeti da se oporavi već do nedjelje. Ukoliko to ne bude slučaj moraće da ga zamijeni Ognjen Jaramaz koji je pružio fantastičnu partiju u njegovom odsustvu.

Što se Đokovića tiče, njega nažalost nećemo gledati na predstojećem US openu. Nije dobio dozvolu američkih vlasti da uđe u državu i neće moći da se bori za titulu u Njujorku. Potvrdio je to i sam saopštenjem uoči košarkaškog meča. "Nažalost, neću se takmičiti ove godine u Njujorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mojim navijačima za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam da čuvam formu i optimizam i radujem se novim takmičenjima. Vidimo se uskoro!", poručio je Novak.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC