• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić otvorio dušu Bahi: "Govore mi da sam dementan, niko me nije zvao od završetka Eurobasketa"

Autor Haris Krhalić

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić prvi put o nekim detaljima.

 Svetislav Pešić gostovao kod Bahe Izvor: Youtube/BalkanNA/printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije predvođena selektorom Svetislavom Pešićem ispala je sa Eurobasketa 2022. godine nakon prve utakmice u nokaut fazi i nije uspjela da opravda očekivanja navijača, a nakon tog šoka dugo smo čekali na izjave. Košarkaši su rijetko pričali za medije, čak i nakon što su stigli na aerodrom u Surčinu, a selektor se oglasio saopštenjem tek nekoliko dana kasnije. Sada smo, po prvi put, imali priliku da ga čujemo uživo.

Svetislav "Kari" Pešić posjetio je Sarajevo i u emisiji "TOP GOL by BAHO" kod autora Sabahudina Topalbećirevića govorio je o Evropskom prvenstvu, ali i tretmanu koji ima kod nekih svojih kolega.

"Ja sam trener 40 godina. I to moje kolege kažu - nije na vrijeme uzeo tajm-aut... Zašto Jokić nije počeo zadnju četvrtinu... On je demencija, već zaboravlja. Star je, košarka mu je od prije ne zna se koliko godina. Ja se ponekada pitam, da li oni uopšte gledaju te utakmice“, rekao je Pešić.

Tokom gostovanja u istoj emisiji, selektor Srbije iskritikovao je i srpske medije koji od njega nisu tražili izjave nakon Evropskog prvenstva. Pešić je u Sarajevu istakao da mu je ovo prvi intervju nakon Eurobasketa, iako je i na sajtu Košarkaškog saveza Srbije osvanuo tekst u kojem on govori o razlozima debakla u Berlinu. 

"Od kada se završilo Evropsko prvenstvo, preko mjesec dana, mene niko nije zvao. Niti jedan novinar. Niko. Apsolutno niko! Oni su napisali to što su napisali. Da nisam došao ovdje u Sarajevo i da ne pričamo o košarci, ovo je prvi intervju", zaključio je selektor Svetislav Pešić.

Podsjećamo, Svetislav Pešić se nakon Evropskog prvenstva nije vratio sa ostatkom delegacije u Srbiju, već je produžio svog boravak. Nakon toga je fotografisan na nekoliko lokacija u regionu, između ostalog i u Rovinju i Sarajevu, gdje se trenutno nalazi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC