• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne sviđa mi se to pitanje! Naneli odigrao najbolji meč u Partizanu, pa zaustavi novinare: "Ne može tako da se gleda"

Autor Haris Krhalić

Džejms Naneli razgovarao je sa srpskim novinarima poslije pobjede protiv Virtusa.

 Džejms Naneli  nakon pobjede na Virtusom Izvor: MN PRESS

Džejms Naneli odigrao je najbolju partiju od kada je došao u Partizan. "Spakovao" je Virtusu 20 poena (4/6 za tri, 4as, 4sk) i pokazao je zbog čega je Željko Obradović insistirao na njegovom dolasku. Svi u crno-bijelom dresu odigrali su skoro savršen meč, ali se Amerikanac posebno istakao u ubjedljivoj pobjedi (90:62). Po završetku meča razgovarao je sa srpskim medijima.

Bio je prezadovoljan zbog igre, ne samo svoje, nego cijelog tima i uvjeren je da mogu da nastave u istom ritmu u nastavku sezone. Ipak, nije mu se dopalo jedno pitanje. Upitan je da li je nedostajalo malo sreće da skor pobjeda i poraza u Evroligi bude bolji umjesto 1-3. "Ne može tako, ne sviđa mi se to pitanje. Ne smijemo da gledamo u prošlost. Moramo ovako da igramo na obje strane terena, samo tako možemo da uspijemo. Ovo je jedna pobjeda. Uradili smo šta je bilo potrebno i slavili", rekao je Naneli.

U odnosu na meč sa Armanijem u ovom duelu su neki mlađi igrači dobili veću minutažu i to su iskoristili. Jam Madar (11, 2as), Tristan Vukčević (8) i Balša Koprivica (4, 7sk). "Ne gledam na njih kao na mlade igrače, već na saigrače, jesu mlađi, ali moraju svi da igraju, da dobiju minute. Jam je odradio odličan posao, Tristan, Balša, svi su igrali dobro. Tako treba da bude. Zavisimo od njih isto koliko i oni zavise od nas."

Pohvalio je navijače, pa je potom pričao o timu i odnosu između igrača. "Publika je sjajna, oni su odradili svoj posao, moramo i mi svoj da radimo. Što se igre tiče, još učim kako da igramo jedni sa drugim, da igramo u ovom sistemu. Najmlađi smo tim u Evroligi, privikavamo se. Ovaj meč je prava šema po kojoj treba da igramo stalno", zaključio je Naneli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC